Dansul pasiunii

Dansul pasiunii

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dansul pasiunii

Asemenea tizului său, Lucifer, lordul Strathmore este renumit pentru frumusetea sa nepământească si inteligenta diabolică. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat să-si folosească înzestrările exceptionale pentru a-si ocroti tara de inamicii nevăzuti, si se achită de misiune la perfectie – până când întâlneste o femeie misterioasă cu aptitudini comparabile în materie de înselătorie. Rând pe rând senzuală si sfioasă, nechibzuită si vulnerabilă, fermecătoarea lui adversară îi înnebuneste deopotrivă mintea si inima.

Kit Travers a intrat într-un joc periculos care presupune schimbări continue de identitate si minciuni abile, în care un singur pas gresit i-ar putea aduce moartea. Dar fiecare dată deghizările ei nu au înselat ochiul atent al contelui de Strathmore. Fără a-si putea acorda o încredere deplină, dar incapabili să se despartă, cei doi îsi unesc fortele pentru a cerceta dedesubturile înaltei societăti londoneze. Însă nici măcar doi maestri în arta mistificării nu pot scăpa din capcana senzuală a pasiunii – sau dintr-o iubire imposibilă mai pretioasă decât viata însăsi.

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduti autori americani de fictiune romantică, bucurându-se de o prezentă permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly. Romanul a fost distins cu Premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cartea "Dansul pasiunii" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mary Jo Putney si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Dansul pasiunii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dansul pasiunii" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066008655
Pagini: 432
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: darul pasiunii , mary jo putney

Pret Dansul pasiunii

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Taina contesei
Mary Jo Putney
19.90 RON
Dansul pasiunii
Mary Jo Putney
19.90 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dansul pasiunii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Jo Putney

Mary Jo Putney a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, O iubire imposibila. Volumul II, Compromisul inimii, Compromisul inimii, O iubire imposibila. Volumul I, O noua viata, Pasiune si onoare, Taina contesei, Umbrele trecutului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter