Dan Branzei 70

Dan Branzei 70

Editura Paralela45
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: SERIA ANIVERSARA

Recenzie Dan Branzei 70

Daca eu m-am indragostit de Dan Branzei, in urma cu aproape 20 de ani, a fost tocmai din cauza ca am intalnit primul profesor de matematica cu care am discutat normal, despre ceva pe care toti profesorii de matematica il considera extraterestru. Adica, matematica extrem de abstracta si greu de inghitit pentru copii sau tineri, care numai la matematica nu se gandesc.

Niciun profesor, pe vremea cand eram elev in primii ani, nu imi spunea ca, de fapt, matematica este ceva pe care il putem vedea peste tot, exista peste tot, numai ca cineva trebuie sa ne arate pe unde ar fi. Acest mod de a gandi metodica sau didactica invatarii nu este nou, dar foarte putini l-au aplicat in timp. Asta mi se pare contributia de bolta a lui Dan Branzei, ca matematica este parte fireasca a vietii noastre.

Dan Branzei este unul dintre cei care, cu modestia pe care i-o cunoasteti, au pus bazele unor concepte practice de invatare a matematicii in ultimii 17-18 ani. Si lui ii datorez conceptul de Mate 2000. Lui ii datorez faptul ca, prin propriul sau exemplu, este nevoie de metodica in predarea matematicii, ca nu e de ajuns numai stiinta in sine, pe care o Ň£inem sa o ferim de praf daca nu o introducem in viata reala. - Calin Vlasie

Cartea "Dan Branzei 70" a fost publicata in categoria Beletristica / Critica literara si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Negrescu si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Dan Branzei 70 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dan Branzei 70" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-1365-3
Pagini: 212
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dan Branzei 70

Produse similare si recomandari

Teodoreanu Reloaded
Ioan Stanomir, Angelo Mitchievici
25.00 RON
Probleme vitale
Constantin Dobrogeanu - Gherea
11.90 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Educatia in spectacol. Protagonist: Solomon Marcus
editor Lavinia Spandonide
35.00 RON
Mituri literare moderne si postmoderne
Virgil Soptereanu
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dan Branzei 70. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Negrescu

Pe langa "Dan Branzei 70", autorul Alexandru Negrescu a publicat si Geopovesti viitoare. Geometrie transdisciplinara.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter