Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP : Cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti ghida inima

Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP : Cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti ghida inima

Editura Trei
Editia: 2
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP : Cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti ghida inima

Pare întotdeauna că te îndrăgosteşti de cine nu trebuie? Simţi mai mereu că partenerul tău nu se ridică la nivelul aşteptărilor? Eşti îndrăgostit de cineva care nu te iubeşte la rândul său? Psihoterapeutul Alon Gratch a identificat şapte tipare care ne împiedică să găsim dragostea şi fericirea.

În această carte el ne arată cum să recunoaştem tiparul de relaţie pe care-l repetăm, să acceptăm părţile bune şi părţile rele din relaţiile noastre şi ne ajută să reuşim să ne gândim la relaţiile noastre, atât de pline de sentimente care, uneori, ne copleşesc. El ne arată cei trei paşi necesari pentru a ne opri din repetarea acestor tipare ale iubirii iluzorii şi a găsi iubirea reală şi durabilă.

Alon Gratch este un psiholog clinician din New York şi autorul cărţii Dacă bărbaţii ar putea vorbi, publicată la Editura Trei. Practică psihoterapie individuală şi de grup şi psihoterapia cuplului. Este profesor la Columbia University şi a colaborat cu Harvard Medical School. A scris pentru numeroase publicaţii cunoscute, inclusiv New York Times şi The Wall Street.

"Jupiter, liderul tuturor zeilor, folosea de multe ori puterile sale pentru a obţine compania sexuală a femeilor. Când a dorit-o pe Europa, fiica regelui din Tir, a luat forma unui taur şi,..." Continuare...

"IMPLICAREA Şl ÎNVĂŢAREA DIN LATURA POZITIVĂ A PARTENERULUI TĂU 1 1. Nu-şi exprimă emoţiile. Aceasta este una dintre cele mai des întâlnite nemulţumiri pe care le au femeile..." Continuare...

Cartea "Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Alon Gratch si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-572-7
Pagini: 238
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP : Cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti ghida inima

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Daca dragostea ar putea gandi. Editie GSP : Cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti ghida inima. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alon Gratch

Alon Gratch a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Daca barbatii ar vorbi... : 7 chei pentru intelegerea psihologiei masculine, Daca dragostea ar putea gandi : Cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti ghida inima.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter