Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente : Editia a III - a revizuita

Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente : Editia a III - a revizuita

Editura Curtea Veche
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti-Cheie

Recenzie Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente : Editia a III - a revizuita

Da sau nu prezintă un sistem practic sclipitor pe care oricine îl poate folosi pentru a lua decizii mai bune, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Milioane de oameni au învăţat cum să se concentreze pe nevoile reale, cum să îşi creeze opţiuni mai bune şi să descopere consecinţele alegerilor pe care le fac şi mai ales cum să îşi identifice şi apoi să folosească integritatea şi intuiţia pentru a câştiga încrederea în sine şi eliberarea de orice temere.

Dr. Johnson este cercetător la Institutul de Studii Interdisciplinare şi profesor de Leadership la Harvard Business School. Este autorul bestsellerului Cine mi-a luat caşcavalul? şi se spune despre el că „este cel mai bun în aborda-rea subiectelor complexe şi în prezentarea unor soluţii simple şi funcţionale“.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem. Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.

Cartea "Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Dr. Spencer Johnson si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-288-1
Pagini: 136
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente : Editia a III - a revizuita

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente : Editia a III - a revizuita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Spencer Johnson

Deocamdata in afara de "Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente : Editia a III - a revizuita", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Spencer Johnson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter