Da lovitura! : De ce ACUM e momentul sa faci bani din pasiunea ta

Da lovitura! : De ce ACUM e momentul sa faci bani din pasiunea ta

Editura Publica
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Da lovitura! : De ce ACUM e momentul sa faci bani din pasiunea ta

„Cât de mult vrei să reusesti? Te mistuie această dorintă? Nu dormi noptile, ti se-nvârte capul de idei si vise? Ai face orice pentru sansa de a trăi exclusiv după propriile reguli? Dacă-i asa, ai noroc. Ai noroc, pentru că trăiesti într-o epocă a oportunitătilor fără precedent pentru cei cu suficient nerv, răbdare si vise mărete. Îti spun eu, cel care nu am avut altceva la dispozitie în afară de cele însirate mai sus.

Poate că ai cumpărat cartea aceasta pentru a descoperi secretul succesului meu. Ei bine, secretul meu este că trăiesc după trei reguli foarte simple:

Iubeste-ti familia.

Munceste pe brânci.

Trăieste-ti pasiunea. '' - Gary Vaynerchuk

„Oricine doreste o super-realizare profesională trebuie, cu orice pret, să învete tehnicile lui Gary Vee. El e omul care a rescris regulile de business si a construit o afacere de 60 de milioane de dolari aproape din nimic.” - Tim Ferriss, autor The 4-Hour Workweek

„Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit si folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră si amuză. Esti dator fată de tine însuti cu lectura acestei cărti!” - Tony Hsieh, autor Cum să livrezi fericire (Publica, 2011)

„Gary a fost primul care mi-a atras atentia asupra importantei brandului personal ― asta cu multe luni înainte de a se vorbi despre o astfel de chestiune, asa e el, cu doi pasi înaintea tuturor.” - Kevin Rose, fondator Digg.com

Cartea "Da lovitura!" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gary Vaynerchuk si a fost publicata de editura Publica. Se poate cumpara cartea Da lovitura! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Da lovitura!" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8360-09-6
Pagini: 152
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Da lovitura! : De ce ACUM e momentul sa faci bani din pasiunea ta

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Da lovitura! : De ce ACUM e momentul sa faci bani din pasiunea ta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gary Vaynerchuk

Deocamdata in afara de "Da lovitura! : De ce ACUM e momentul sa faci bani din pasiunea ta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gary Vaynerchuk.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter