Cuvintele si lucrurile

Cuvintele si lucrurile

Editura RAO
44,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cuvintele si lucrurile

Decupajul foucaldian al ideilor isi pastreaza pana astazi noutatea radicala; descriptiile lui terminologice nu au doar o precizie impinsa pana la elocventa detaliului, dar si un suflu evocator, o miscare de larga respiratie epica. Cuvintele si lucrurile ni se infatiseaza ca un veritabil epos intelectual, ca o arheologie a modernitatii de care inca nu ne-am desprins - Mircea Martin

Cartea "Cuvintele si lucrurile" a fost publicata in categoria Filosofie / Filosofie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Michel Foucault si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Cuvintele si lucrurile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cuvintele si lucrurile" este de 44.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-103-586-4
Pagini: 536
Format: 13 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cuvintele si lucrurile

Produse similare si recomandari

Divinul
Corneliu Mircea
30.00 RON
Despre iubire
Marie-Dominique Philippe
30.00 RON
Dictionarul intelepciunii
Theofil Simenschy
76.30 RON
Politica
Aristotel
47.00 RON
Incercare de metafizica eshatologica
Nikolai Berdiaev
25.00 RON
Cum mureau filosofii in Grecia veche
Gheorghe Vladutescu
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cuvintele si lucrurile. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michel Foucault

Michel Foucault a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, A supraveghea si a pedepsi : nasterea inchisorii, Arheologia cunoasterii, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter