Cuvinte incrucisate

Cuvinte incrucisate

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Seria de autor Aurora Liiceanu

Recenzie Cuvinte incrucisate

In psihologie, se vorbeste despre doua categorii de oameni. Evident, ca orice tipologie propusa, categoriile simplifica. Iar simplificarea sacrifica ceva. Sunt oameni care cauta stimuli, cauta ceva care sa le schimbe viata; sunt cei care cauta noi senzatii, ceva care sa sparga monotonia vietii. Ei vor ceva nou. O alta categorie este cea a oamenilor care evita orice schimbare. Acestia vor liniste, nu vor evenimente care sa-i scoata din viata monotona pe care o duc. Confortul linistii este preferat. Sunt asadar oameni car eprovoaca schimbarea si oameni care nu o doresc, cei care nu vor decat ca viata sa curga linistit.

Aurora Liiceanu, doctor in psihologie, a lucrat in cercetare si a predat psihologie la diferite universitati din Bucuresti, dar si la UQAM (canada) sau EHESS (Franta). In prezent, este cercetator senior la Institutul de Filosofie si Psihologie "Constantin Radulescu-Motru" din cadrul Academiei Romane.

"Un tânăr din Bucureşti a terminat medicina şi a fost repartizat într-un sat, nu departe de Timişoara. Era în perioada comunismului, când tinerii primeau repartiţie, şi..." Continuare...

"Erau drăguţe, unele umile, altele erau deja şmechere şi făceau favoruri unora, păstrându-le pe ascuns sticle cu lapte. Aveau pe cap nişte baticuţe de mătase ieftină. Purtau halate cam..." Continuare...

Cartea "Cuvinte incrucisate" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Aurora Liiceanu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Cuvinte incrucisate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cuvinte incrucisate" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2691-5
Pagini: 236
Format: 12 x 18,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cuvinte incrucisate

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cuvinte incrucisate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Care pe care: femei si bărbati, Prin perdea, Dincolo de bine, dincoace de rau. despre iubire, La taifas, Nici alb nici negru, Patru femei, patru povesti , Patru femei, patru povesti (Editie 2011), Prin perdea. Editie 2012, Ranile memoriei. Nucsoara si rezistenta din munti, Rendez-vous cu lumea, Rendez-vous cu lumea. Editie noua, Viata nu-i croita dupa calapod, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Seria de autor Aurora Liiceanu

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter