Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala

Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala

Editura Curtea Veche
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti-Cheie

Recenzie Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala

Aveţi în mâini un material psihologic cât se poate de limpede, de accesibil şi de plăcut surprinzător. Şi, după cum o să constataţi citind, autorul lui este neîntrecut în susţinerea prezentului Curs practic de încredere. Pornind la drum, în viaţă, cu mult mai puţine şanse şi mai puţină încredere în sine decât va fi având majoritatea cititorilor săi, Anderson a izbutit şi să cunoască împlinirea, dar şi să ajungă cunoscut – printre altele, şi pentru cărţile pe care le-a scris.

Premisa acestui volum este un suport teoretic şi practic al unui curs efectiv, susţinut de Anderson cu ani în urmă. De aici şi structura cărţii: 20 de „prelegeri“ gravitând în jurul noţiunii de încredere şi care, adunate la un loc, capătă aspectul unei analize lucide pornind încă de la rădăcina vieţii, adică din copilărie.

Autorul descrie procesul de formare a individualităţii umane, strâns legat de dobândirea încrederii în sine. Discută, cu tact, despre etape existenţiale fundamentale (îndrăgostire, dragoste şi relaţii amoroase), cât şi despre multiple tipare comportamentale adverse (anxietatea, furia, agresivitatea, teama de risc, incapacitatea de comunicare, de a iubi sau de a fi iubit). Toate cele de mai sus, precum şi multe altele, îşi găsesc, firesc, locul în acest ghid de mare efect, axat pe conştientizarea modului în care ne dezvoltăm ca indivizi.

Walter Anderson face parte din National Commission of Libraries & Information Services şi din comitetele directorale ale Literacy Volunteers of America şi National Center for Family Literacy. Ca autor, a scris cinci cărţi de succes. Timp de 15 ani, a fost editorul publicaţiei Parade, ocupând, ulterior, funcţia de CEO al acesteia. Este laureatul unui Premiu Horatio Alger, dobândit în 1994, premiu care se acordă oamenilor care au reuşit să treacă peste împrejurări potrivnice în viaţă. De asemenea, Anderson mai deţine şi un Premiu "Jewish National Fund's Tree of Life", ce i-a fost acordat de Elie Wiesel.

"Da, ai dreptate, chiar aşa mă simt. Ce pot face ca să fiu iar stăpân pe viaţa mea? Pentru început, trebuie să conştientizezi că durerea are şi părţile ei bune; că n-ai cum..." Continuare...

"Asumarea unui risc ca problemă de viaţă şi de moarte în cei 30 de ani care s-au scurs de când mi-am efectuat stagiul militar în Vietnam, am observat că mulţi oameni folosesc..." Continuare...

Cartea "Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Walter Anderson si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-669-909-2
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Walter Anderson

Deocamdata in afara de "Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Walter Anderson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter