Curs de drept civil. Succesiuni : conform noului cod civil

Curs de drept civil. Succesiuni : conform noului cod civil

Editura Hamangiu
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carte universitara

Recenzie Curs de drept civil. Succesiuni : conform noului cod civil

Prin bogatia si complexitatea problematicii sale, materia dreptului succesoral a fost dintotdeauna si continua sa fie atragatoare pentru jurist.

In conditiile generale ale integrarii europene si ale frecventelor modificari legislative, dreptul succesoral este supus si el unor ample si inerente reconsiderari.

In acest context, apreciem ca recentele dispozitii ale noului Cod civil si celorlalte acte normative in materie sunt oportune si utile.

Lucrarea urmareste, in special, noua configuratie a institutiilor devolutiunii succesorale, in baza doctrinei si a practicii judiciare reprezentative in materie.

Conceputa sa faca parte din categoria cursurilor universitare, accentul se pune pe sistematizarea materiei corespunzator categoriei careia i se adreseaza, dar materialul poate constitui si un punct de vedere pentru ulterioarele studii de drept succesoral.

Cartea "Curs de drept civil. Succesiuni" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Liviu Stanciulescu si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Curs de drept civil. Succesiuni prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Curs de drept civil. Succesiuni" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-522-690-6
Pagini: 296
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Curs de drept civil. Succesiuni : conform noului cod civil

Produse similare si recomandari

Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON
Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Curs de drept civil. Succesiuni : conform noului cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liviu Stanciulescu

Pe langa "Curs de drept civil. Succesiuni : conform noului cod civil", autorul Liviu Stanciulescu a publicat si Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter