Curajul de a reusi

Curajul de a reusi

Editura Amaltea
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Curajul de a reusi

Secretele succesului unui multiplu medaliat olimpic caruia nimeni nu ii dadea sanse de reusita

Campion national la sanie si de patru ori medaliat olimpic, Ruben Gonzalez a inceput sa se antreneze pentru prima data la acest sport la varsta de 21 de ani. Patru ani mai tarziu, participa la Jocurile Olimpice de Iarna de la Calgary. La 39 de ani, concura alaturi de sportivi de 20 de ani la Olimpiada din Salt Lake City, iar la 47 de ani participa la competitia olimpica de la Vancouver. A reusit performanta de a lua parte la patru Olimpiade, fiecare dintre ele in alt deceniu.

Expert in performanta de top, Ruben Gonzalez stie care este drumul catre succes si il impartaseste acum si cititorilor, oferindu-ne metode testate si garantate pentru eliminarea temerilor si consolidarea increderii in sine, atingerea potentialului maxim, transformarea infrangerilor in victorii si indeplinirea ambitiilor de-o viata.
O poveste incredibila despre cum a reusit o persoana absolut obisnuita, care a avut un vis extraordinar, sa-si transforme idealurile in realitate.

Un adevarat maestru al povestirii, Ruben ne impartaseste experientele lui olimpice, invatandu-ne cum sa ne traim viata cu pasiune, curaj si perseverenta, pentru a ne depasi limitele si a avea, astfel, rezultate memorabile.
Preia controlul asupra propriei tale vieti urmand principiile de succes ale unui cvadruplu medialiat olimpic!

Cartea "Curajul de a reusi" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ruben Gonzalez si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Curajul de a reusi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Curajul de a reusi" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-162-098-5
Pagini: 222
Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Curajul de a reusi

Produse similare si recomandari

Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Sa intelegem stresul
Greg Wilkinson
18.50 8.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Descopera-te pe tine insuti
Lillian Too
64.00 22.50 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON
Inteligenta emotionala
David R. Caruso, Peter Salovey
39.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Curajul de a reusi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ruben Gonzalez

Deocamdata in afara de "Curajul de a reusi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ruben Gonzalez.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter