Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani

Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani

Editura Aramis
6,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani

Avizat MECTS nr. 49 047 / 25.07.2011

Cu o abordare transdisciplinara, caietul este conceput ca suport eficient in activitatile de cunoastere a mediului, destinate prescolarilor de 3-4 ani, carora li se propun sarcini atractive, adaptate particularitatilor lor de varsta, constituind in acest sens, un sprijin real in integrarea cu succes in ciclul prescolar.

Cu ilustratii sugestive, materialul prezinta indragitele personaje, Rita-Gargarita si Greierasul Albastru, care ii invita pe copii sa-si insuseasca intr-un mod atractiv, cunostinte referitoare gradinita, familie, om, anotimpuri, animale, insecte, mijloace de transport.

Materialul depaseste granitele cunoasterii mediului, temele propuse fiind abordate in maniera transdisciplinara, prin metode moderne instructiv-educative, care ii vor incanta pe micuti sa parcurga activ drumul cunoasterii mediului in care traiesc.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Gradinita, Manuale scolare (materie) / Cunoasterea Mediului, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Mitroi, Stefania Antonovici, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru" este de 6.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-858-0
Pagini: 32
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mihaela Mitroi

Mihaela Mitroi a publicat inca 18 carti prezente in libraria noastra, Abilitati practice - clasa I - caiet+12 planse, Abilitati practice, clasa I – caiet+12 planse, Compunem si rezolvam probleme Material didactic pentru activitatile din gradinita-Planse, Cunoasterea mediului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Educatie pentru sanatate, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a III-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a IV-a, Greierasul albastru. Caiet pentru grupa mare 5-6 ani : Jocuri si exercitii pentru domeniul stiinte. Matematica, In lumea culorilor, Invatam sa numaram 5-7 ani, Ne jucam cu iepurasul 4-7 ani, Ne pregatim de scoala, Povestea unui copil sanatos, Tup-Tup si oul de Pasti, Activitati matematice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Activitati matematice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani, Obiceiuri si traditii de Craciun, Rita-Gargarita. Caiet pentru grupa mare 5-6 ani : Jocuri si exercitii pentru domeniul limba si comunicare, dintre care primele 14 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Stefania Antonovici

Stefania Antonovici a publicat inca 30 carti prezente in libraria noastra, Activitati matematice - grupa mare pregatitoare 5-6 ani, Activitati matematice - grupa mare pregatitoare 6-7 ani, Activitati matematice - grupa mica 3-4 ani, Alege si potriveste (joc didactic), Caiet de lucru pentru educatoare : grupa mijlocie 4-5 ani (evaluarea si observarea dezvoltarii copiilor prescolari), Caiet de lucru pentru educatoare : grupa mica 3-4 ani (evaluarea si observarea dezvoltarii copiilor prescolari), Cunoasterea mediului - grupa mare - pregatitoare 5-6 ani, Cunoasterea mediului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Educarea limbajului - extindere. Indrumator pentru educatoare, Educarea limbajului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Educarea limbajului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a II-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a III-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea I, Invatam sa numaram 5-7 ani, Jocul literelor si al cuvintelor (4-7 ani) - planse, Jocuri - exercitiu pentru activitati alese, Jocuri didactice pentru activitatile matematice din gradinita, Jocuri interdisciplinare , Jocuri si activitati alese, Matematica pentru cei mici (4-5 ani), Ne pregatim de scoala, Povestea literelor : Nivel 2, 5-7 ani , Stiti sa circulati corect? : Educatie rutiera pentru prescolari, Educatia Fizica in gradinita, Activitati matematice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Activitati matematice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani, Aplicatii ale metodei proiectelor - Ghid pentru educatoare, Obiceiuri si traditii de Craciun, Povestim dupa ilustratii (planse), dintre care primele 24 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter