Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a II - a

Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a II - a

Editura Booklet
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a II - a

Cunoasterea mediului se adreseaza elevilor de clasa a II - a, fiind un ghid extrem de util, care poate fi utilizat atat la clasa, pentru sistematizarea notiunilor dobandite in cadrul orelor de cunoasterea mediului, cat si pentru realizarea temelor.

Lucrarea se constituie sub forma unui caiet de lucru, cu informatia structurata pe capitole, respectand programa scolara. Exercitiile variate sunt ingenios construite, respectand nivelul de intelegere al unui elev de clasa I. De asemenea, acestea sunt insotite de imagini sugestive, ajutandu-i pe micutii scolari s ainteleaga si sa realizeze sarcinile cerute de fiecare exercitiu in parte.

Exercitiile propuse vizeaza lumea plantelor si a animalelor, fenomenele naturii, dar si educatia pentru sanatate si protejarea mediului inconjurator. Parcurgerea acestora ii va ajuta pe micuti atat in ceea ce priveste obtinerea unor calificative bune la clasa, cat si la imbogatirea culturii generale.

Cartea "Cunoasterea mediului. Caiet de lucru" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. a II-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mirela Ilie, Marilena Nedelcu, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Cunoasterea mediului. Caiet de lucru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cunoasterea mediului. Caiet de lucru" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-033-2
Pagini: 77
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a II - a

Produse similare si recomandari

Caiet de abilitati practice. Clasa a II - a
Claudia Aurora Morar, Simona Adriana Ilisiu
12.50 RON
Caiet matematica. Clasa a II - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Adela Lazar, Rodica Halmu
9.90 RON
Matematica clasa a II - a. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12
Daniela Berechet, Florian Berechet, Maria Gardin, Florin Gardin
12.00 RON
Educatie pentru sanatate. Clasa a II - a
Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
8.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mirela Ilie

Mirela Ilie a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a I - a, Invatam matematica cu greierasul Cri-Cri : Clasa a III - a, Invatam romana cu buburuza Mia : Clasa a II - a, Invatam romana cu buburuza Mia : Clasa I, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Marilena Nedelcu

Marilena Nedelcu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cunoasterea mediului. Caiet de lucru : Clasa a I - a, Invatam matematica cu greierasul Cri-Cri : Clasa a III - a, Invatam romana cu buburuza Mia : Clasa a II - a, Invatam romana cu buburuza Mia : Clasa I, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter