Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a

Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a

10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a

Cartea "Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. a II-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alexandra Manea, Liliana Ioan, si a fost publicata de editura Delta Cart Educational. Se poate cumpara cartea Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: caiet de lcuru , clasa 2 , cunoasterea mediului

Pret Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a

Produse similare si recomandari

Cunoasterea mediului clasa a II a
Sorina Cuzum, Gabriela Vasiloanca
4.95 RON
Caiet de vacanta. Clasa a II - a
Liliana Ioan, Alexandra Manea, Claudia Matache
9.00 RON
Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan
10.00 RON
Cunoasterea mediului, manual pentru clasa I
Viorela Anastasiu, Dumitra Radu
13.50 RON
Evaluare finala. Clasa a II - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan, Claudia Matache
9.00 RON
Stiu sa lucrez la...Matematica, clasa a II-a. Fise
Angelica Calugarita, Aurel Maior, Elena Maior
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alexandra Manea

Alexandra Manea a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Caiet de vacanta. Clasa a II - a, Caiet de vacanta. Clasa a III - a, Caiet de vacanta. Clasa a IV - a, Caiet de vacanta. Clasa I, Educatie civica. Caiet de lucru pentru clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a II - a, Evaluare finala. Clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a IV - a, Evaluare finala. Clasa I, Geografie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Siinte ale naturii. Caiet de lucru clasa a III - a, Stiinte ale naturii. Caiet de lucru pentru clasa a IV - a.

Liliana Ioan

Liliana Ioan a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Caiet de vacanta. Clasa a II - a, Caiet de vacanta. Clasa a III - a, Caiet de vacanta. Clasa a IV - a, Caiet de vacanta. Clasa I, Educatie civica. Caiet de lucru pentru clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a II - a, Evaluare finala. Clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a IV - a, Evaluare finala. Clasa I, Geografie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Siinte ale naturii. Caiet de lucru clasa a III - a, Stiinte ale naturii. Caiet de lucru pentru clasa a IV - a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter