Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love

Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love

Editura All
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love

Indiferent dacă suntem celibatari, proaspăt îndrăgostiţi sau aparţinem deja unui cuplu trainic, aproape toţi ne dorim o relaţie stabilă şi fericită. Cerinţele sporite şi aşteptările pe toate planurile complică însă rutina unui cuplu şi suprasolicită multe perechi. Oare am reuşit să învăţăm cele mai simple lucruri care însoţesc traiul în doi?

Simplify your love înlătură aceste îndoieli, una câte una – cu o declaraţie înflăcărată de iubire către cuplu şi cu o descoperire foarte simplă şi reconfortantă: fiecare pereche simte o comuniune interioară şi este alcătuită din două personalităţi distincte. Fiecare pereche este legată şi prin istoria comună – adeseori mai puternic decât conştientizează cei doi parteneri.

Din acest simpatic ghid al relaţiei de zi cu zi veţi afla:

  • Cum să vă pregătiţi pentru o relaţie reuşită, dacă sunteţi celibatar
  • De ce beţia iubirii trebuie savurată la maxim
  • Cum să faceţi faţă rutinei, rămânând un adevărat cuplu
  • Cum să înfruntaţi crizele şi problemele
  • În ce fel relaţia poate sprijini dezvoltarea dumneavoastră personală.

Însoţiţi-i pe soţii Küstenmacher în călătoria lor prin Regatul Iubirii şi desco-periţi cum puteţi trăi împreună mai simplu şi mai fericiţi cu ajutorul unor sfaturi uimitoare, deja verificate!

"Nu negaţi cele întâmplate în cazul în care v-aţi decis pentru avort, nu vă comportaţi ulterior ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu tăgăduiţi faptul..." Continuare...

"Cultivaţi acele câmpuri ale relaţiei care lipsesc sau care sunt prost întreţinute Ce trebuie făcut atunci când lipseşte un câmp? Sau chiar mai multe? Atât timp cât..." Continuare...

Cartea "Cum traim mai fericiti impreuna" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Marion Kustenmacher, Werner Kustenmacher, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Cum traim mai fericiti impreuna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum traim mai fericiti impreuna" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-684-740-0
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Meseria de parinte
Dorian Dacian Dolean, Ioan Dolean
12.00 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
In forma asteptand bebelusul
Chantale Dumoulin
12.00 8.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
Teologia naturala si etica planificarii familiale
Mihai C. Teodorescu
15.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Marion Kustenmacher

Deocamdata in afara de "Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marion Kustenmacher.

Werner Kustenmacher

Pe langa "Cum traim mai fericiti impreuna : Simplify your love", autorul Werner Kustenmacher a publicat si Cum castigam timp, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter