Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti

Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti

Editura Corint
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 150; Format : 22 x 16 cm; ISBN : 9789731355689

Recenzie Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti

Aceasta carte reprezinta un ghid util in actualizarea paginii dumneavoastra de web, care se va transforma intr-o noua strategie comerciala si in principala sursa de crestere a afacerii.

Un ghid util, simplu si, mai presus de orice, eficace, in care veti intalni peste 100 de idei concrete referitoare la imbunatatirea performantelor on-line.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cum sa vinzi mai mult pe Internet", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Internet, Economie / Management, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de David Boronat, Ester Pallares, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Cum sa vinzi mai mult pe Internet prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa vinzi mai mult pe Internet" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti

Produse similare si recomandari

Fenomenul Google
John Battelle
33.90 RON
Enciclopedia Internet
Nathan J. Muller
40.33 RON
Locuri de munca prin Internet
Richard Nelson Bolles
4.99 RON
Tehnologiile XDSL si Internet-ul rapid
Titu I. Bajenescu
30.08 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

David Boronat

Deocamdata in afara de "Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului David Boronat.

Ester Pallares

Deocamdata in afara de "Cum sa vinzi mai mult pe Internet : Arta de a converti utilizatorii in clienti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ester Pallares.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter