Cum sa uiti o femeie (Top 10)

Cum sa uiti o femeie (Top 10)

Editura Polirom
14,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Cum sa uiti o femeie (Top 10)

Andi si Marga s-au cunoscut intr-o imprejurare ciudata si locuiesc impreuna de un an si jumatate. Sint tineri jurnalisti si lucreaza la acelasi ziar dintr-un oras de provincie, ea la pagina de mondenitati, iar el la investigatii.

Desi lucrurile intre ei merg bine, intr-o zi Marga dispare, lasind un sibilinic bilet de adio. In lipsa unei explicatii rationale, Andi apeleaza la un intreg arsenal de strategii ale uitarii. Viata lui se complica si mai mult odata cu intilnirea unui grup de neoprotestanti si cu sentimentul ca Dumnezeu e pe urmele sale.

Tot raul e spre bine, iar finalul povestii nu e neaparat fericit, ci doar altfel. Tulburator si amuzant, infiorat de nelinisti existentiale si cutreierat de psihologii accidentate,

Cum sa uiti o femeie este, in acelasi timp, o carte despre dizolvarea mizantropiei si recucerirea inocentei, despre toleranta, despre cum se poate vorbi despre Dumnezeu in ziua de azi.

Cartea "Cum sa uiti o femeie (Top 10)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Dan Lungu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Cum sa uiti o femeie (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa uiti o femeie (Top 10)" este de 14.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-1936-8
Pagini: 300
Format: 106 x 180 mm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa uiti o femeie (Top 10)

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa uiti o femeie (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dan Lungu

Dan Lungu a publicat inca 15 carti prezente in libraria noastra, Sint o baba comunista!, Pachet Promotional Ego.Proza, Antologia dramatis, Cum sa uiti o femeie, Cum sa uiti o femeie (editie noua), In iad toate becurile sint arse : Editie cartonata, Pachet Promotional Dupa 20 de ani, Proza cu amanuntul, Raiul gainilor, Raiul gainilor. Editia a III-a : 2010, Raiul gainilor. fals roman de zvonuri si mistere, Sint o baba comunista (Top 10) : Editie 2011, Sint o baba comunista! Editie noua, Str. Revolutiei nr. 89, Tovarase de drum : Experienta feminina in comunism, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Top 10+

Cum sa uiti o femeie (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter