Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri

Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri

Editura Booklet
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri

Cum sa scrii o compunere clasele 7-8 este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de gimnaziu si are ca scop consolidarea deprinderilor de exprimare in scris, in realizarea diferitelor tipuri de compuneri cerute de programa scolara.

Lucrarea de fata este organizata sub forma unui caiet de lucru individual, care pune la dispozitia elevilor indicatii teoretice, modele de compuneri si, desigur, un numar insemnat de aplicatii. Exercitiile sunt variate, cu grade diferite de dificultate, progresive si pun accent pe efortul elevilor de a redacta corect un anumit tip de compunere.

Cartea "Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de M. Buga-Moraru, Ioana Triculescu, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-590-001-1
Pagini: 128
Format: 17 x 25 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri

Produse similare si recomandari

Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a
Ioana Triculescu, Madalina Buga-Moraru
17.00 RON
Limba si literatura romana - clasa a III - a
Mihaela Bucinschi, Gabriela Dumitru
6.90 RON
Literatura romana - bacalaureat - ghid de pregatire
Aurelia Nedelcu, Anisoara Burlea, Maria Lupu
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

M. Buga-Moraru

Pe langa "Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri", autorul M. Buga-Moraru a publicat si Ghid de pregatire pentru BACALAUREAT 2011 - Limba si literatura romana - Comunicare orala.

Ioana Triculescu

Ioana Triculescu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a, Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a, COMUNICARE ŞI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A V-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VII-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VIII-A, DICTIONAR DE COMUNICARE PENTRU CLASELE V-VIII. TERMENI SI NOTIUNI GRAMATICALE, DICTIONAR MAGHIAR-ROMAN / ROMAN-MAGHIAR. CLASELE I-IV, LITERATURA. EXERCITII PRACTICE PENTRU STUDIUL TEXTULUI. CLASA A VII-A, Limba si literatura romana. Manual cl. a XI-a, Limba si literatura romana. Manual clasa a X-a, Limba si literatura romana. Mmanual cls. a XII-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter