Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a

Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a

Editura Curtea Veche
34,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Sa fii sanatos

Recenzie Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a

Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire.

Dacă ar exista o poţiune magică prin care să ne conservăm tinereţea, cine n-ar lua-o?

Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tinereţii nu mai e chiar atât de îndepărtată. Oamenii de ştiinţă au identificat deja zeci de substanţe care atacă însăşi esenţa îmbătrânirii, încetinind şi făcând reversibil procesul de deteriorare pe care îl considerăm azi ca fiind îmbătrânirea normală.
Puterile remarcabile ale acestor poţiuni contra îmbătrânirii se dezvăluie zilnic în laboratoarele din lumea întreagă — în plus, sunt uşor de obţinut şi cât se poate de sigure. Ele se găsesc în hrană, în cutia cu vitamine şi în magazinele cu produse naturiste.

Deşi vi se pare inimaginabil, stă în puterea dumneavoastră să vă menţineţi sau să vă recăpătaţi multe dintre facultăţile şi starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odată cu vârsta.

Jean Carper, autoarea bestsellerului Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului, „atacă“ acum subiectul delicat al îmbătrânirii. Prin cartea de faţă, ea realizează o sinteză a gândirii actuale a mai multor oameni de ştiinţă pe tema îmbătrânirii şi oferă strategii referitoare la dietă, pe care cercetările ştiinţifice le recomandă ca având un extraordinar potenţial de a încetini efectele acestui proces.
Există dovezi clare în legătură cu faptul că putem interveni la orice vârstă asupra procesului de îmbătrânire. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acţiona!

Jean Carper este autoare de succes, re­dac­tor de ziar şi o autoritate de prim rang în domeniul sănătăţii şi nutri­ţiei. A scris 24 de cărţi, printre care Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului (Curtea Veche Publishing, 2004), The Miracle Cures (Re­me­dii miraculoase), Food — Your Miracle Medicine (Alimentaţia — medicamentul miraculos) şi
The Food Pharmacy (Farmacia alimentară), 100 Simple Things You Can Do To Prevent Alzheimer’s (100 de lucruri simple de făcut pentru a preveni Alzheimerul).
A fost corespondent principal pe probleme de sănătate pentru CNN, timp în care a primit prestigiosul premiu ACE al industriei televiziunii prin cablu pentru o serie de reportaje despre cancerul cerebral. A scris sute de articole pentru pu­bli­ca­ţii din întreaga ţară şi a apărut în nu­me­roase programe de televiziune printre care: Today Show, Good Morning America, Dateline şi Extra.
Ru­brica ei lunară, Eat Smart (Mănâncă in­te­li­gent) din suplimentul USA Weekend al Gannett’s Sunday, este preluată în 600 de ziare pe tot cuprinsul Statelor Unite, cu peste 50 de milioane de cititori fideli.

A primit un premiu de „excelenţă în jur­nalism“ pentr­u cartea inovatoare Cum să oprim îmbătrânirea din partea Asociaţiei Americane pe Probleme de Îmbă­trâ­nire în cadrul căreia a ocupat şi funcţia de vice­­preşe­dinte. Este membră a consiliului consultativ al American Bo­ta­ni­cal Council, cea mai avizată sursă de in­for­ma­ţii despre ierburile medicinale.

A absolvit Ohio Wesleyan University of De­­laware din partea căreia a primit pre­miul pentru realizări deosebite.
În prezent locuieşte în Washington DC şi Florida.

Cartea "Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Jean Carper si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a" este de 34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-588-181-5
Pagini: 352
Format: 15,5 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a

Produse similare si recomandari

Skinny bitch
Rory Freedman, Kim Barnouin
19.90 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON
Clinica Mayo
Dr. Scott C. Litin
199.00 RON
Dieta pentru reducerea colesterolului
Catherine Jones
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean Carper

Jean Carper a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Cum sa oprim imbatranirea : Un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de imbatranire, Cum sa optim imbatranirea. Editia a IV - a, Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului, Cum să oprim îmbătrânirea : Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire - Ediţia, Tratamente si vindecari miraculoase.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter