Cum sa nu mori din dragoste

Cum sa nu mori din dragoste

Editura All
24.90 19.92 Lei

Info

Colectia: Linia bleu

Recenzie Cum sa nu mori din dragoste

Pentru multi dragostea este o povara, o durere dulce si inevitabila sau o cruce pe care trebuie s-o duca in spate, deoarece, nu stiu, nu pot sau nu-si doresc sa iubeasca altfel. Pentru toti acestia, cartea de fata reprezinta cel mai bun ghid de supravietuira emotionala, din care vor invata ca pentru a iubi nu trebuie "sa mori din dragoste", sa suferi, sa devii sters, sa-ti pierzi orientarea, sa fii una cu cealalta persoana sau sa-ti anulezi identitatea.

Este o carte lipsită de ascunzişuri, care spune toate adevărurile despre acele aspecte ale relaţiei care ne fac să ne îndoim dacă facem lucrurile bine sau nu.

Pentru mulţi, dragostea e o povară, o durere dulce şi inevitabilă sau o cruce pe care trebuie s-o ducă în spate, deoarece ei nu ştiu, nu pot sau nu-şi doresc să iubească altfel.

Cartea este un ghid de supravieţuire emoţională, format din zece principii necesare unei vieţi sănătoase din punct de vedere emoţional. Învăţăm că pentru a iubi nu trebuie “să mori din dragoste”, să suferi, să devii şters, să-ţi pierzi orientarea, să fii una cu cealaltă persoană sau să-ţi pierzi identitatea.

Walter Riso (născut în Italia, în 1951) este un psiholog cu formare profesională extinsă pe mai multe domenii şi cu experienţă academică. Este profesor universitar, specializat în terapia cognitivă. Riso a găsit o cale de a explica, într-un limbaj simplu şi direct, principalele probleme care îi împiedică pe oameni să-şi trăiască viaţa pe deplin.

În ultimii ani, cărţile lui s-au vândut în 1,7 milioane de exemplare în întreaga lume, fiind traduse în germană, olandeză, italiană, greacă şi portugheză. Printre cărţile sale se numără: Manual para no morir de amor, Ama y no sufras, El arte de ser flexibile, Jugando con fuego etc.

"Dorinţa de a fi protejat Este clar că gustul pentru persoane mai în vârstă este valabil şi respectabil, fie pentru că se caută ceva legat de înţelepciune, cumpătare, maturitate..." Continuare...

"Sexul nu este un substitut al afecţiunii Sexualitatea nu trebuie confundată cu tandreţea, deşi nu sunt incompatibile. Deşi este adevărat că, în timpul relaţiilor sexuale, mecanismele..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cum sa nu mori din dragoste", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Sociologie / Sociologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 06.09.2014. A fost scrisa de Walter Riso si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Cum sa nu mori din dragoste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa nu mori din dragoste" este de 19.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-587-018-5
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa nu mori din dragoste

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa nu mori din dragoste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Walter Riso

Pe langa "Cum sa nu mori din dragoste", autorul Walter Riso a publicat si Iubiri toxice.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter