Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine

Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine

Editura Minerva
23.00 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006 ISBN: 973-21-0753-7

Recenzie Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine

Este prima carte aparuta in colectia „Fascinatia economiei“. O carte de si despre economia bancara, destinata sa slujeasca drept ghid tuturor nespecialistilor care incearca sa atinga un prag al bunastarii materiale sau doresc sa inteleaga mecanismul care guverneaza creditele bancare. Bazandu-se nu doar pe studiu, ci si pe o indelungata experienta, Adrian Vasilescu trece in revista cele mai puternice sisteme bancare din lume si isi propune sa-i convinga pe romani ca pot obtine bunastarea pe credit. Cum sa muscam azi din painea zilei de maine este o proba ca lucrurile complicate, bine explicate, devin usor de inteles. Consilierul guvernatorului BNR este si consilierul dumneavoastra, al tuturor celor care citesc colectia „Fascinatia economiei“.

Cartea "Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Adrian Vasilescu si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine

Produse similare si recomandari

Pelerina goala
Charles Handy
50.00 RON
Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Vasilescu

Adrian Vasilescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Administrarea sistemelor UNIX , Biletul de iesire din criza, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter