Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor

Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor

Editura Trei
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie Practica

Recenzie Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor

De ce unii bolnavi de cancer îsi recapătă sănătatea, în timp ce alţii se sting cu repeziciune, în condiţiile în care prognosticul a fost acelasi pentru ambele categorii? Folosindu-si experienţa de zeci de ani în oncologie si psihologie, soţii Simonton demonstrează că ameliorările neasteptate se datorează „voinţei de a trăi", adică asteptărilor pozitive si grijii pentru sine manifestate de pacienţii care nu vor să capituleze în faţa tumorii înfricosătoare.

Fără să înlocuiască tratamentul medical standard, autorii propun, ca adjuvant, un program psiho-educaţional cu tehnici de relaxare, de vizualizare, de gestionare a obiectivelor în viaţă si de reducere a durerii fizice. Rezultatele soţilor Simonton sunt remarcabile: pacienţii lor au o rată de supravieţuire de două ori mai mare decât media naţională din SUA si, adesea, beneficiază de remisiuni nesperate.

O. Carl Simonton, medic oncolog, a iniţiat primul program american de consiliere a bolnavilor de cancer, în care a fost recunoscut rolul esenţial al familiei si al sănătăţii emoţionale a pacientului. S-a stins în 2009, lăsând în urma sa Centrul „Simonton" pentru Cancer din Santa Barbara (California).

Stephanie Matthews-Simonton, soţia lui Carl, este director executiv al Centrului „Simonton", fiind un experimentat psihoterapeut si coautoare a Metodei Simonton, recunoscută oficial în SUA încă din anii '70.

James L. Creighton este psiholog-consultant specializat în mediere si evaluare instituţională.

"Reţeaua de sprijin a familiei La centrul de tratament din Fort Worth, am inclus în regulament cerinţa ca toţi pacienţii care intră în programul nostru să fie însoţiţi de..." Continuare...

"Exerciţiile fizice Am început să luăm serios în considerare includerea exerciţiilor fizice în programul nostru de tratament după ce, în 1976, l-am întâlnit..." Continuare...

Cartea "Cum sa lupti cu cancerul" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de O. Carl Simonton, Stephanie Matthews-Simonton, James L. Creighton, si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Cum sa lupti cu cancerul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa lupti cu cancerul" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-548-2
Pagini: 308
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

O. Carl Simonton

Deocamdata in afara de "Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului O. Carl Simonton.

Stephanie Matthews-Simonton

Deocamdata in afara de "Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stephanie Matthews-Simonton.

James L. Creighton

Deocamdata in afara de "Cum sa lupti cu cancerul : Metoda Simonton - un ghid pentru pacienti si familiile lor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului James L. Creighton.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter