Cum sa-l zapacesti de cap in pat

Cum sa-l zapacesti de cap in pat

Editura Kondyli
39.90 37.91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cum sa-l zapacesti de cap in pat

Sophia Loren a spus odata ca sex-apeal-ul este 50 la suta ceea ce ai si 50 la suta ceea ce cred ceilalti ca ai.

Se pare ca barbatii sunt departe de a fi egoisti cand vine vorba de sex si sunt gata sa faca aproape orice pentru a te multumi. Si, fara a fi niste critici excesiv de aspri ai fizicului sau calitatilor noastre in pat, ei pur si simplu si-ar dori, in principal, ca noi, femeile, sa avem mai multa incredere in noi.

Asa ca nu-ti face atatea probleme - ia taurul de coarne si savureaza fiecare clipa! Arata-i ca poti sa faci lucruri de care nici macar nu avea habar ca exista! Cu sa-l zapacesti de cap in pat este exact despre asa ceva - o lectura indrazneata, pentru orice femeie careia ii place sa ofere si sa primeasca placere, dar si pentru tipa care vrea, din cand in cand, sa-si rasfete iubitul cu o picanterie.

Aprecieri pentru lucrarea Iui Siski Green:

'Haioasă, plină de viaţă şi de natură să indepărteze orice fel de temeri - tonul lui Siski se încadrează perfect in targetul citito­rilor Cosmo. Să scrii despre sex nu e deloc usor, dar abordarea lui Siski e actuală, spirituală, inteligentă şi, cel mai important, extrem de folositoare.'
Fiona Covvood, redactor de rubrică fixă, Cosmopolttan

'Cartea Iui Siski Green te ţine cu sufletul la gură - popularitatea scriitoarei in rândul cititorilor noştri e dovada vie a acestui lucru. Ea reuşeşte in mod consistent să găsească abordări noi şi inedite in materie de sex - un subiect despre care e greu să spui ceva cu adevărat original, şi totuşi, ea izbuteşte să o facă cu inventivitate şi inteligenţă.'
Morgan Rees, redactor al revistei Meris Health

'Lucrarea lui Siski Green este profundă, amuzantă şi desăvârşită. Autoarea demonstrează rigurozitate in munca sa de cercetare şi pricepere in a transmite faptele intr-0 formă foarte accesibilă'
Louisa Saunders, redactor rubrici speciale, the Independent

'Alegerea lucrării lui Siski Green pentru premiul de cea mai bună scriitoare a anului de rubrici fixe in reviste naţionale [National Magazines Feature Writer of the Year] a fost chiar uşoară, întrucât a fost de departe cea mai bună dintre toate nominalizările. Ii apreciez foarte mult articolele despre sex din MM Health.
James Brown, fost redactor la revista Loaded, comentator şi consultant editorial

"Cartea lui Siski Green te tine cu sufletul la gura - popularitatea scriitoarei in randul cititorilor nostri e dovada vie a acestui lucru. ea reuseste in mod consistent sa gaseasca abordari noi si inedite in materie de sex - un subiect despre care e greu sa spui ceva cu adevarat original, si totusi, ea izbuteste sa o faca cu inventivitate si inteligenta"
Morgan Rees, redactor al revistei Men's Health

Cuprins
Capitolul 1    Fii rezistibilă    3
Capitolul 2    Sărută-l fierbinte    28
Capitolul 3    Pregăteşte-te pentru sex    50
Capitolul 4    Descoperă-i corpul    73
Capitolul 5    Lucruri concrete: Bagheta lui    96
Capitolul 6    Reprezentaţia orală    124
Capitolul 7    Poziţii de succes    148
Capitolul 8    Perfecţionarea prestaţiei    173
Capitolul 9    Fii ingenioasă    202
Capitolul 10    Trusa cu accesorii    227
Un ultim cuvânt 253
Despre autoare 255

Cartea "Cum sa-l zapacesti de cap in pat" a fost publicata in categoria Carti cadou / Carti cadou de 8 martie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Siski Green si a fost publicata de editura Kondyli. Se poate cumpara cartea Cum sa-l zapacesti de cap in pat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa-l zapacesti de cap in pat" este de 37.905 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-7602-06-0
Pagini: 264
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa-l zapacesti de cap in pat

Produse similare si recomandari

Eu si mama mea
14.90 9.90 RON
Scrisori de dragoste
19.90 9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa-l zapacesti de cap in pat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Siski Green

Deocamdata in afara de "Cum sa-l zapacesti de cap in pat", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Siski Green.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter