Cum sa iti gasesti clienti

Cum sa iti gasesti clienti

Editura C. H. Beck
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 272; ISBN : 978-973-115-469-5

Recenzie Cum sa iti gasesti clienti

V-aţi decis să lucraţi pe cont propriu sau vă gândiţi s-o faceţi în curând. Bravo! Dar vă loviţi de problema numărul unu a tuturor freelancerilor: găsirea clienţilor. Câteva apeluri telefonice, două sau trei vizite amicale şi scrisori frumoase de prezentare nu vor fi de ajuns...

Acest ghid vă propune un mod de acţiune inteligent pentru a vă pregăti şi planifica în mod profesionist acţiunile comerciale: target, obiective şi priorităţi; vă prezintă instrumentele de marketing pe care le aveţi la dispoziţie, detaliindu-le avantajele şi inconvenientele: fişiere, mailing-uri, fax mailing-uri şi e-mailing-uri, prospectare telefonică, publicitate, saloane profesionale, parteneriate, reţele etc.

Dar, mai cu seamă, ghidul vă oferă perspectiva utilizării acestora nu pentru a face din ele o simplă colecţie de instrumente, ci în vederea unui veritabil plan de acţiune comercială permanent şi eficace.

Scopul acestei cărţi este de a vă ajuta să vă pregătiţi şi să vă planificaţi demersul comercial, de a vă arăta cum să detaliaţi instrumentele şi mijloacele de prospectare şi, în sfârşit, de a vă permite să vă îmbunătăţiţi acţiunile.
 

Cartea "Cum sa iti gasesti clienti" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Francine Carton si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Cum sa iti gasesti clienti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa iti gasesti clienti" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cum sa iti gasesti clienti

Produse similare si recomandari

Ecoturism
Florina Bran, Tamara Simion, Puiu Nistoreanu
11.00 RON
Pelerina goala
Charles Handy
50.00 RON
Dezvoltarea ca libertate
Amartya Sen
20.00 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Administrarea sistemelor UNIX
Adrian Vasilescu
28.00 RON
Lexicon economic englez-roman
Dragos Vlad Topala, Pitiriciu Silvia
23.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa iti gasesti clienti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Francine Carton

Deocamdata in afara de "Cum sa iti gasesti clienti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Francine Carton.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter