Cum sa intelegem arhitectura bisericilor

Cum sa intelegem arhitectura bisericilor

27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cum sa intelegem arhitectura bisericilor

Cartea de fata este un ghid al elementelor structurale si al simbolurilor unei biserici. Ea urmareste evolutia arhitecturii ecleziastice in timp, de la Templul lui Solomon pana la catedralele gotice din Evul Mediu si constructiile postmoderne din secolul XX. Adoptand o abordare strict vizuala, Cum sa intelegem arhitectura bisericilor:

  • analizeaza toate tipurile de constructii ecleziastice crestine – biserici, catedrale, capele, manastiri
  • contureaza contextul arhitectural si istoric in care au aparut cele mai frumoase lacasuri de cult europene, de la catedrala Santa Maria del Fiore din Florenta la Sf. Sofia din Istanbul
  • arata cititorului, folosind nenumarate ilustratii, cum sa patrunda intelesul arhitecturii ecleziastice, urmarind fiecare element structural, de la portal pana la clopotnita
Cartea "Cum sa intelegem arhitectura bisericilor" a fost publicata in categoria Arta / Arhitectura, decoratiuni si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Denis R. McNamara si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Cum sa intelegem arhitectura bisericilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa intelegem arhitectura bisericilor" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-600-291-2
Pagini: 256
Format: 13,5 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa intelegem arhitectura bisericilor

Produse similare si recomandari

Arhitectura moderna. Arta in detalii
Elain Harwood, Anthony Hassell
39.89 RON
Marile orase din istoria omenirii
John Julius Norwhich
119.00 RON
Matricile spatiului traditional
Vlad Graivoronschi
14.00 RON
Despre o estetica a reconstructiei
G. M. Cantacuzino
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa intelegem arhitectura bisericilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Denis R. McNamara

Deocamdata in afara de "Cum sa intelegem arhitectura bisericilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Denis R. McNamara.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter