Cum sa fii sexy

Cum sa fii sexy

Editura Pro Editura
44.99 18.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cum sa fii sexy

Dupa ce a imbracat femei cu o multime de forme si dimensiuni, inclusiv vedete cum sunt Oprah Winfrey, Eva Longoria si Salma Hayek, creatorul de top Bradley Bayou a invatat un lucru sigur – nu exista doua siluete la fel. Fiecare femeie are propria combinatie naturala de forma a siluetei, inaltime si greutate. Asa ca Bradley a conceput un sistem nou si revolutionar, anume individualizat pentru a ti se potrivi si a te flata. Sfaturile aprofundate ale lui Bradley iti vor alunga teama de cumparaturi si iti vor aduce in dar increderea pe care o meriti. Stilul nu tine de adaptarea la o marime pe care o consideri sexy, ci tine de alegerea vestimentatiei care se potriveste corpului tau si care creeaza echilibrul perfect.

Cartea "Cum sa fii sexy" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bradley Bayou si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Cum sa fii sexy prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa fii sexy" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-145-016-2
Pagini: 297
Format: 16,5 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa fii sexy

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa fii sexy. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bradley Bayou

Deocamdata in afara de "Cum sa fii sexy", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Bradley Bayou.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter