Cum sa fii propriul tau psihoterapeut : Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Cum sa fii propriul tau psihoterapeut : Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Editura Trei
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Cum sa fii propriul tau psihoterapeut : Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Simti ca viata ta a ajuns intr-un punct mort? Esti usor influentabil, te lamentezi tot timpul, te simti neputincios si ti-e teama de tot ce e nou?

Bazandu-se pe cei 20 de ani de experienta in consiliere, psihologul Patricia Farrell iti ofera 10 instrumente prin care poti deveni propriul tau terapeut. Pasii autovindecarii trec prin acceptarea realitatii, confruntarea autoritatii, "concedierea" parintilor, asumarea raspunderii si un nou stil de viata: mai riscant, dar plin de beneficii. Toate acestea, impreuna cu studiile de caz si testele de autoevaluare, te vor ajuta sa-ti iei din nou viata in maini.

Patricia Farrell este unul dintre cei mai mediatizati psihologi americani. Specializata in tratarea depresiei, anxietatii si dependentei de substante, dar si in consilierea persoanelor cu deficiente fizice.

"POVESTEA VICTIMEI: ACŢIUNEA Odată ce eşti în rolul victimei, e probabil să faci unul din două lucruri — şi uneori pe amândouă. Poţi să te concentrezi din ce în ce..." Continuare...

"Harul poate aduce o abundenţă incredibilă de energie pozitivă de schimbare. Apropo, dacă te crezi că nu va fi greu să schimbi termenii reia ţiei din moment ce între tine şi figurile..." Continuare...

Cartea "Cum sa fii propriul tau psihoterapeut" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Patricia Farrell si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Cum sa fii propriul tau psihoterapeut prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa fii propriul tau psihoterapeut" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-517-8
Pagini: 353
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa fii propriul tau psihoterapeut : Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Produse similare si recomandari

O minunata nefericire
Boris Cyrulnik
30.00 RON
Depresia. Evadare din infern
Sorin Ene
19.00 RON
Psihoterapia tulburarilor anxioase
Andrews Gavin, Crino Rocco, Caroline Hunt, Lisa Lampe
79.00 RON
Psihoterapie si Consiliere Gestalt
Phil Joyce, Charlotte Sills
32.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa fii propriul tau psihoterapeut : Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Patricia Farrell

Deocamdata in afara de "Cum sa fii propriul tau psihoterapeut : Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Patricia Farrell.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter