Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP

Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP

Editura Trei
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP

Este bine cunoscuta preferinta mamelor pentru fiii lor. Dar este in avantajul baietilor sa beneficieze de atata afectiune? Nu cumva, din aceasta cauza vor avea de suferit mai tarziu in viata? "Nu o sa fie in stare sa se apere la scoala"; "O sa dea peste o fata care-l va duce de nas"; "O sa ramana mereu un copil"; "O sa ajunga homosexual" etc. sunt tot atatea ingrijorari legate de prea multa afectiune din partea mamei pentru fiul ei. Cat adevar exista in toate acestea si cum trebuie sa se poarte o mama cu fiul ei pentru a-l pregati bine pentru viata aflati din aceasta carte scrisa de un experimentat psihoterapeut de copii.

Alain Braconnier este medic, psiholog, psihanalist, profesor universitar si director al Centrului de psihiatrie Philippe-Paumell din Paris. A mai publicat, printre altele, cartea Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta.

"Fără îndoială, crisparea în privinţa rezultatelor este uneori excesivă, dar cel mai adesea interesul copilului este totuşi acela de a-şi încheia cu succes şcolarizarea. în..." Continuare...

"„Mămica mea e super!" Un băiat nu a avut niciodată nevoie ca mama lui să fie preşedinte-director general, chirurg sau avocat ca să o iubească si să o admire. Fiii au resimţit dintotdeauna..." Continuare...

Cartea "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alain Braconnier si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-570-3
Pagini: 259
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alain Braconnier

Alain Braconnier a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Copilul tau de la 10 ani pana la 25 de ani - manualul parintilor, Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau, Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta, Psihanaliza si psihoterapii : Psihopatologie, scopuri, tehnici.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter