Cum sa depasim sindromul burnout : Solicitarea emotionala si profesionala

Cum sa depasim sindromul burnout : Solicitarea emotionala si profesionala

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Pocket Business

Recenzie Cum sa depasim sindromul burnout : Solicitarea emotionala si profesionala

Sindromul burnout se raspandeste tiptil si repede, ca o epidemie, indeosebi in marile organizatii. Efectele „infectarii” nu sunt atat de repede vizibile, cum este in cazul gripei aviare, insa pagubele pe termen lung sunt grave.

Munca dupa principiul „Mai repede, mai mult, mai bine” conduce in cele din urma la o stare de disfunctionalitate. Integrarea muncii in viata si atitudinea fata de dumneavoastra insiva sunt competente-cheie pe drumul catre sprijinirea sanatatii personale.

Lucrarea de fata se adreseaza publicului larg, cu precadere celor care doresc sa afle cum pot sa-si pastreze pretioasele rezerve de energie si sa preintampine consumul inutil al acestor resurse – pornind de la semnale fizice ale corpului si oferind metode de sondare si testare cu ajutorul carora sa recunoasteti sindromul burnout – prin prezentarea diferitelor modalitati de manipulare rationala a propriilor asteptari, pretentii, a impovararilor de durata, stresului cronic si a agitatiei de zi cu zi.

Cartea "Cum sa depasim sindromul burnout" a fost publicata in categoria Economie / Strategii economice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jorg-Peter Schroder si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Cum sa depasim sindromul burnout prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa depasim sindromul burnout" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2010
ISBN: 978- 973-571-845-9
Pagini: 136
Format: 10 x 16 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa depasim sindromul burnout : Solicitarea emotionala si profesionala

Produse similare si recomandari

Cum sa trecem la e-business
Steve Sleight
18.60 RON
Six Sigma
Pande Peter S., Neuman Robert P., Cavanagh Roland R.
49.90 RON
Politic (IN)corect
Monica Tatoiu, Camil Roguski
29.99 RON
Incepe cu raspunsul
Bob Seelert
35.00 RON
Elemente de strategie concurentiala
David Faulkner, Cliff Bowman
27.47 RON
Dezvoltarea locala. Concepte si mecanisme
Lucica Matei, Stoica Anghelescu
42.30 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa depasim sindromul burnout : Solicitarea emotionala si profesionala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jorg-Peter Schroder

Deocamdata in afara de "Cum sa depasim sindromul burnout : Solicitarea emotionala si profesionala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jorg-Peter Schroder.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter