Cum sa ajungi manager

Cum sa ajungi manager

Editura Meteor Press
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Mari maestri

Recenzie Cum sa ajungi manager

Linda Hill a fost desemnata in 2012 de catre Harvard Business Review unul dintre  cei mai influenti manageri, ocupând locul 16 in topul Thinkers50.

Lucrarea de fata, editata de Harvard Business Press, surprinde dificultatile procesului de trecere a unui angajat de la calitatea de lucrator performant la cea de manager competent. Analizând experienta a 19 manageri debutanti, autoarea ofera sfaturi concrete cu privire la problemele crearii si conducerii unor echipe diverse in momentele de schimbare, dar ºi la felul in care managerii se pot pregati singuri sa devina conducatori pe tot parcursul carierei lor. In epilogul cartii, ea analizeaza posibilitatile organizatiilor de a-i ajuta pe manageri in procesul formarii capacitatilor de conducere.

Cartea "Cum sa ajungi manager" a fost publicata in categoria Economie / Management si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Linda A. Hill si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Cum sa ajungi manager prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa ajungi manager" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-337-5
Pagini: 320
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa ajungi manager

Produse similare si recomandari

Raspunsul lor.. da
Rogher Fisher, Bruce Patton, William Ury
22.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Managementul Operatiunilor. Editia a V - a
Nigel Slack, Robert Johnston, Stuart Chambers
170.00 RON
Cum sa devii manager de succes
Michael Morris
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa ajungi manager. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Linda A. Hill

Deocamdata in afara de "Cum sa ajungi manager", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Linda A. Hill.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter