Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: PSIHOLOGIA COPILULUI & PARENTING

Recenzie Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Volumul de fata abordeaza provocarile cu care v-ati putea confrunta in relatia cu copilul dumneavoastra in anii de gradinita si de scoala primara, analizand diverse situatii si furnizand informatii, opinii ale expertilor si sfaturi practicce, realiste, legate de ceea ce e de facut.

Desi puteti citi integral volumul, el este conceput astfel incat dumneavoastra - fiinda, fara indoiala, un parinte ocupat - sa il puteti parcurge pe sarite, folosindu-l ca pe un ghid de referinta atunci cand va confruntati cu o anumita problema.

"Sper ca din aceasta carte nu veti afla doar moduri practice in care va puteti imbunatati relatia cu copiii dumneavoastra aflati la varsta gradinitei si a scolii primare, ci veti ajunge de asemenea sa va incredintati ca poznele pe care (probabil) le fac sunt normale si ca dumneavoastra nu sunteti (probabil) niste parinti nepriceputi care inteleg totul anapoda. Chiar daca va veti simti astfel atunci cand veti avea parte de vreo sapte certuri inainte de a se fi incheiat macar prima jumatate a semestrului scolar..." - Autorul

"Ce spune specialistul în psihologia copilului Dr. Harriet Tenenbaum: Tonul pe care părinţii discută acest subiect este toarte important. Un studiu efectuat pe un grup de studenţi a arătat..." Continuare...

"Cînd copilul se trezeşte în timpul nopţii Nu este cîtuşi de puţin neobişnuit pentru copiii de această vîrsta să aibă discontinuităţi de somn, şi acestea ar putea..." Continuare...

Cartea "Cum ne educam copiii (4-11 ani)" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologia copilului si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Liat Hughes Joshi si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Cum ne educam copiii (4-11 ani) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum ne educam copiii (4-11 ani)" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2532-1
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Produse similare si recomandari

Sa intelegem ADHD
Dr Kit Chee, Dr Cristopher Green
35.00 RON
Meseria de parinte
Dorian Dacian Dolean, Ioan Dolean
12.00 RON
Bioetica in pediatrie
Mircea Gelu Buta
30.00 RON
Sa intelegem autismul
Karen Siff Exkorn
37.00 RON
Psihologia copilului (editie cartonata)
Robin L. Harwood, Scott A. Miller, Ross Vasta
89.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum ne educam copiii (4-11 ani). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liat Hughes Joshi

Deocamdata in afara de "Cum ne educam copiii (4-11 ani)", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Liat Hughes Joshi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter