Cultura vitei de vie

Cultura vitei de vie

Editura MAST
13,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An apariţie: 2007 Numar de pagini: 302 ISBN: 9789738011816

Recenzie Cultura vitei de vie

Lucrarea Cultura vitei de vie, se adreseaza indeosebi orasenilor care doresc sa-si infiinteze o vie familiala, dar care nu au suficiente cunostinte de specialitate. Rostul cartii este de a-i initia in tainele viticulturii, de a-i scoate de sub influenta paguboasa a vecinului atotstiutor. In egala masura ea se adreseaza locuitorilor de la sate care vor sa-si infiinteze un petic de vie in gradina de langa casa, vie bazata pe soiuri nobile,..ale caror produse sunt de o calitate net superioara celor obtinute din soiurile de hibrizi.


"CULESUL STRUGURILOR Recolta de struguri se valorifică bine atunci când aceştia sunt culeşi la momentul optim de coacere: maturitatea de consum pentru strugurii de masă şi maturitatea tehnologică..." Continuare...

"LUCRĂRILE SOLULUI 12.1. Dezmuşuroitul sau dezgropatul butucilor Dezmuşuroitul în viile în care se face protejarea parţială a elementelor butucilor prin muşuroire, primăvara devreme..." Continuare...

Cartea "Cultura vitei de vie" a fost publicata in categoria Agricultura / Viticultura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gh. Bernaz si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Cultura vitei de vie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cultura vitei de vie" este de 13 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cultura vitei de vie

Produse similare si recomandari

Via familiala
Gh. Bernaz
7.20 RON
Refacerea viilor vatamate
Gh. Bernaz
8.50 RON
Cultura vitei-de-vie in gospodarie
Christina Nack
29.90 RON
Ghidul viticultorului amator
Gheorghe Bernaz
14.90 RON
Taierea si conducerea vitei de vie
Liviu Coriolan Dejeu
10.90 RON
Sfaturi utile pentru vinul casei
Gheorghe Bernaz
13.08 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cultura vitei de vie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gh. Bernaz

Gh. Bernaz a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Refacerea viilor vatamate, Teoria si practica vinificarii familiale, Via familiala, Vinul casei, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter