CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A

CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A

Editura Corint
13,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-653-031-0;Aparitie 2004;Numar pagini 128;Format 16,5 x 23,5 cm

Recenzie CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A

Lucrarea contine sugestii privind proiectarea, organizarea si desfasurarea lectiilor de cultura civica. Sunt oferite de catre autori variante posibile de lectii din multitudinea de variante pe care si le pot alege profesorii, precum si modele de proiectare. Autorii sunt de parere ca proiectarea in detaliu a lectiilor constituie un preambul al unei bune desfasurari a orei de clasa, excluzandu-se, astfel, imprecizia si diletantismul.
 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Cadre didactice, Suport scolar / Cultura Civica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de George-Paul Lacatus, Maria Liana Lacatus, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A" este de 13.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A

Produse similare si recomandari

Cantece metodice
Sofica Matei
24.99 RON
Comunicarea in mediul educational
Eugenia Enachescu
26.00 RON
 CAIETUL DE ASISTENTE AL DIRECTORULUI
Dan Zaharia, Ghiorghi iorga
13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

George-Paul Lacatus

Pe langa "CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A", autorul George-Paul Lacatus a publicat si ECONOMIE - Manual pentru clasa a XI-a, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Maria Liana Lacatus

Maria Liana Lacatus a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, ECONOMIE - Manual pentru clasa a XI-a, CULTURA CIVICA (lb. germana) - cls. a VIII-a, CULTURA CIVICA (lb.maghiara) - cls. a VIII-a, CULTURA CIVICA - Manual pentru clasa a VIII-a, CULTURA CIVICA. Caietul elevului clasa a V-a, Cultura civica. Manual clasa a VII - a, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter