Cultura protejata a legumelor in sere si solarii

Cultura protejata a legumelor in sere si solarii

Editura Ceres
41,02 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cultura protejata a legumelor in sere si solarii

Cuprins: Importanta producerii legumelor protejate; Notiuni generale despre constructiile folosite la protejarea culturilor legumicole; Rolul factorilor de vegetatie si particularitatile dirijarii acestora la cultura protejata a legumelor; Pregatirea materialului pentru insamantarea culturilor; Pregatirea spatiilor si terenurilor pentru infiintarea culturilor; Infiintarea culturilor; Elemente generale de tehnologie la culturile protejate; Tehnologia culturilor legumicole in sere si solarii; Elemente de eficienta economica; Masuri de protejare a mediului si consumatorului in cultura protejata si fortata de legume; Bibliografie.

Cartea "Cultura protejata a legumelor in sere si solarii" a fost publicata in categoria Agricultura / Legumicultura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Valentin Voican, Victor Lacatus, si a fost publicata de editura Ceres. Se poate cumpara cartea Cultura protejata a legumelor in sere si solarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cultura protejata a legumelor in sere si solarii" este de 41.02 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cultura protejata a legumelor in sere si solarii

Produse similare si recomandari

Fructe, legume si flori
D. Beceanu, A. Chira, I. Pasca
13.00 RON
Tratat de legumicultura
Ruxandra Ciofu
58.50 RON
Cultura legumelor bulboase
Victor Popescu, Roxana Zavoianu
9.00 RON
Cultura legumelor in camp si solarii
Angela Popescu, Victor Popescu
10.50 RON
Cultura legumelor din grupa verzei
V. Popescu, Roxana Zavoianu
12.00 RON
Cartoful cultivat pe suprafete mici
Boris Plamadeala
14.17 RON
Producerea rasadurilor de legume
Nicolae Atanasiu, Victor Popescu
10.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cultura protejata a legumelor in sere si solarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Valentin Voican

Deocamdata in afara de "Cultura protejata a legumelor in sere si solarii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Valentin Voican.

Victor Lacatus

Pe langa "Cultura protejata a legumelor in sere si solarii", autorul Victor Lacatus a publicat si Tomatele. Cultivarea in camp.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter