Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD : ABC-ul gradiniii de legume ecologice sau cum sa culegeti bani din gradina dumneavoastra!

Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD : ABC-ul gradiniii de legume ecologice sau cum sa culegeti bani din gradina dumneavoastra!

59,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD : ABC-ul gradiniii de legume ecologice sau cum sa culegeti bani din gradina dumneavoastra!

Cultivarea legumelor in sistem ecologic este o lucrare cu adevarat profesionista - in format electronic. Ghidul va ofera "la cheie" toate informatiile necesare pentru demararea unei afaceri de succes in domeniul cultivarii legumelor in sistem ecologic. Aici aflati totul despre:

  • principii de baza in practica culturii ecologice a legumelor (perioada de conversie);
  • tehnologia de cultivare a mai multor tipuri de legume, pe categorii: solanaceae (ardei, tomate, vinete), curcubitaceae (castravete, dovlecel, dovleac, pepene), cruciferae (brocoli, conopida, gulie, ridiche, varza, varza de Bruxelles), compositae (andive, salata etc.), umbeliferae (morcov, pastarnac, patrunjel, telina) etc.;
  • planul de afaceri cu ajutorul caruia puteti obtine finantarera afacerii;
  • legislatia specifica acestei afaceri;
  • adrese utile: furnizori de seminte certificate, echipamente, materiale.

Pentru reusita dumneavoastra in afaceri este bine sa stiti cat mai multe despre ceea ce inseamna aceasta afacere, ce presupune ea. De aceea va punem la dispozitie toate parghiile necesare constructiei unei afaceri de succes.

Cartea "Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD" este de 59.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-722-672-3
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD : ABC-ul gradiniii de legume ecologice sau cum sa culegeti bani din gradina dumneavoastra!

Produse similare si recomandari

Managementul resurselor umane
Arthur R Pell
35.00 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cultivarea legumelor in sistem ecologic. CD : ABC-ul gradiniii de legume ecologice sau cum sa culegeti bani din gradina dumneavoastra!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter