CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE

CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE

Editura Paralela45
2,97 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Editia: a VI-a;Formatul: 16 x 23,5;ISBN: 973-697-474-X;Nr. pagini: 32;Anul aparitiei: 2005

Recenzie CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE

Autorii acestei culegeri de fise isi demonstreaza abilitatile didactice si cunoasterea psihologiei copilului prin exploatarea benefica a simtului ludic al prescolarilor. Cu toate ca lucrarile respecta rigoarea stiintifica a matematicii, copiii sunt atrasi de fiecare pagina a celor trei carti prin desene prin inventivitatea si diversitatea probelor de evaluare care pot constitui motive de concurenta intre ei. Aceste lucrari ajuta educatorul sa-si conduca micii discipoli - fara efort major - catre formele aride ale geometriei. Prezentarea grafica ireprosabila si fantezia autorilor recomanda de la sine aceasta culegere de fise si asigura succesul activitatilor matematice, determinand, in final, pe educator si prescolar sa constate ca matematica este un joc.

Cartea " CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Olga Coanta, Florin Cirjan, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE" este de 2.97 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: grupa mijlocie

Pret CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Olga Coanta

Olga Coanta a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, CAIET DE DESEN PENTRU GRADINITA. 3-5 ANI, CAIET DE DESEN PENTRU GRADINITA. 5-7 ANI, CAIET DE DESEN PENTRU GRADINITA.GRUPA MARE/GRUPA PREGATITOARE 5-7 ANI, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MARE / PREGATITOARE, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE INSTRUCTIV-EDUCATIVE DIN GRADINITA. GRUPA MARE / PREGATITOARE , CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE INSTRUCTIV-EDUCATIVE DIN GRADINITA. GRUPA MIJLOCIE, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE INSTRUCTIV-EDUCATIVE DIN GRADINITA.GRUPA MARE / PREGATITOARE 2, CARTE DE COLORAT 3-4 ANI, CARTE DE COLORAT 4-5 ANI, CARTE DE COLORAT 5-7 ANI, Creionel 3-5 ani, EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI, EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 5-7 ANI.

Florin Cirjan

Florin Cirjan a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MARE / PREGATITOARE, EDUCATIE MATEMATICA. PARTEA I. IDEI SI STRATEGII IN INVATAREA MATEMATICII. VOL. I, EXERCITII SI PROBLEME DE MATEMATICA. CLASA A IX-A. SEMESTRUL I, EXERCITII SI PROBLEME DE MATEMATICA. CLASA A IX-A. SEMESTRUL II, GHID METODIC DE PREGATIRE INTENSIVA PRIN AUTOINSTRUIRE LA MATEMATICA (BACALAUREAT - PROFIL PEDAGOGI, MEMORATOR. GEOMETRIE SI TRIGONOMETRIE IX-XII, STRUCTURI FUNDAMENTALE IN MATEMATICA DE GIMNAZIU. GHID DE PREGATIRE INTENSIVA IN INVATAREA CURENTA .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter