Cuibul de viespi

Cuibul de viespi

Editura Alcris
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Cuibul de viespi

Cei doi erau prieteni si Katie ii iubea pe amandoi. Apoi, ea nu l-a mai iubit decat pe unul... S-a casatorit cu el si celalalt a stat deoparte multi ani. Intr-o buna zi, Katie dispare, deoarece nu mai stia pentru cine ii batea inima: pentru William, barbatul cu care se casatorise, sau pentru Michael, pe care il indepartase de ea...

Cartea "Cuibul de viespi" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Judy Gill si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Cuibul de viespi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cuibul de viespi" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cuibul de viespi

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Lectia de modestie
Lisa Randal
10.00 RON
Artist si pescar
Alice Harrison
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Adevar si minciuna
Mary Morgan
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON
Castelul din vis
Mara Fitzcharles
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cuibul de viespi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Judy Gill

Judy Gill a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Acea noapte magica , Expeditie in jungla, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter