Cuba continua

Cuba continua

Editura Art
79,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cuba continua

Cuba continuă e un jurnal atipic de călătorie: fotografiile lui Cosmin Bumbuţ şi textele Elenei Stancu spun povestea subiectivă a unui popor izolat şi suspendat în timp.
Într-un fel de lume paralelă, într-o ţară izolată şi suspendată în timp de un regim politic autoritar şi controversat, oamenii au reuşit cumva să-şi păstreze inocenţa şi fericirea, „nestricaţi" de o economie bazată pe consum.

În lipsa maşinilor, a tehnologiei şi a vitezei, localnicii dansează pe străzi, cântă şi râd cu poftă. Cuba continuă este o poveste despre cubanezi, despre oamenii care ştiu să se bucure de soare, de apă, de muzică şi de toate mărunţişurile din jurul lor. Aici, viaţa îşi urmează cursul firesc şi se derulează lent, cu seninătate, lipsită de orice fel de frici, tensiuni şi iritări. Râzi, cânţi, dansezi şi iubeşti atunci când îţi vine să faci asta.

„Cuba continuă e un întreg alcătuit cu grijă de doi oameni care au fost în Cuba şi au «văzut la fel», numai că unul se exprimă în imagini, celălalt în cuvinte. Există nişte corespondenţe stilistice şi emoţionale între atmosfera din textele Elenei Stancu şi cea din fotografiile lui Cosmin Bumbuţ. Cuba continuă e o carte lucrată atent şi este mai mult decât o suită de fotoreportaje: autorii au un fel de «privire monografică» asupra cubanezilor, ambalată într-un parcurs pseudoturistic (căci, în structura de adâncime, avem de-a face cu povestirea unei călătorii)". - Mircea Vasilescu

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cuba continua", publicata in 2 categorii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Bumbut Cosmin, Elena Stancu, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Cuba continua prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cuba continua" este de 79.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-973-124-748-9
Pagini: 344
Format: 24 x 27 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Cuba continua

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Insatiabila
Valerie Tasso
22.99 RON
Baiatul pierdut
Aher Arop Bol
25.99 RON
Jurnal 1945-1946 (audiobook)
Mircea Eliade
30.00 RON
Jurnalul fumatorului
Carmen Musat-Coman
25.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cuba continua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Bumbut Cosmin

Pe langa "Cuba continua", autorul Bumbut Cosmin a publicat si Transit.

Elena Stancu

Deocamdata in afara de "Cuba continua", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Elena Stancu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter