Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns

Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns

44,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 256; ISBN : 973-128-286-2

Recenzie Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns

Taramul ascuns. Cronicile din EIDOLON de JANE JOHNSONBen a economisit saptamani intregi bani pentru a-si cumpara Pestii Razboinici Mongoli pe care i-a vazut la magazinul de animale de casa. Insa cand intra in magazin, un motanel isi infige ghearele in puloverul lui si il implora sa-l cumpere pe el, ca sa-l salveze de domnul Dodds, crudul proprietar al magazinului. Motanul, Iggy, are o poveste incredibila. Vine din Eidolon, sau Taramul ascuns, o umbra a lumii in care traim noi. E un tinut plin de magie si de fiinte mitice, precum dragoni, zane, spiridusi si centauri. Ben si Iggy trebuie sa calatoreasca intre cele doua lumi pentru a le ajuta pe fiintele fermecate sa se intoarca acasa. In aventurile lui, Ben isi face prieteni loiali, trece prin mari primejdii si isi descopera origini regale pe misteriosul Taram ascuns..."Proaspata si amuzanta... exact ce le place copiilor." THE BOOKSELLER�Plina de acel fel de magie dupa care tanjesc copiii care viseaza cu ochii deschisi." BRIAN PATTEN"Promite sa fie o serie minunat de originala, iesita din tipare." CLIVE BARKER"Daca va plac animalele de casa, aventura si magia, veti indragi aceasta carte! Nota 10!" KRAZE CLUB MAGAZINEJANE JOHNSON este directoarea sectiei de fictiune/ fantasy a editurii Harper Collins. Timp de mai multi ani, a fost editorul cartilor lui J.R.R. Tolkien si este autoarea Ghidului vizual oficial al trilogiei cinematografice Stapanul Ine lelor, regizata de Peter Jackson.

Jane Johnson a scris romane pentru adulti, sub pseudonimele Gabriel King si Jude Fisher. Seria despre Taramul ascuns este prima pe care o scrie pentru copii. In prezent, isi imparte timpul intre Londra, Cornwall si Maroc, impreuna cu sotul ei si pisica lor.

Cartea "Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Jane Johnson si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns

Produse similare si recomandari

Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Culorile
16.99 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns de sandflash la 06.02.2012

Este o carte foarte buna de SF si mister, insa finalul te tine in suspans. Recomand aceasta carte tuturor celor pasionati de SF.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cronicile din Eidolon - Taramul ascuns. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jane Johnson

Jane Johnson a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Al zecelea dar, Soft Tissue Release.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter