Cronici conjugale : Pentru toate cuplurile care se iubesc şi care vor să se iubească în continuare

Cronici conjugale : Pentru toate cuplurile care se iubesc şi care vor să se iubească în continuare

23.50 21.15 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 168; Format : 140 x 205 mm;

Recenzie Cronici conjugale : Pentru toate cuplurile care se iubesc şi care vor să se iubească în continuare

Fiecare dintre noi decide ce drum va urma în viaţa de adult.

Principala provocare o reprezintă răspunsul la întrebarea: îmi este mai bine singur, eu cu mine, în intimitatea mea, sau alături de cineva, de o persoană pe care să o iubesc şi care să mă iubească, alături de care să fiu fericit în cuplu?

Opţiunea ne aparţine; totuşi, sfaturile, experienţa şi punctul de vedere întemeiat al unui psiholog ne pot fi de un real ajutor. În cartea lui, o culegere de 52 de „cronici conjugale“, Yvon Dallaire ne arată cum să reuşim să depăşim momentele critice ale oricărei relaţii, cum să învăţăm să ascultăm chiar şi atunci când celălalt tace, cum să mediem conflictele şi cum să adăugăm iubirii pasionale de la început prietenie, încredere, armonie şi linişte – temelia unei infrastructuri imbatabile, aşa cum este cuplul.

Citindu-i paginile, presărate cu înţelepciune şi umor, vom putea să alegem cum vom „dansa“: singuri sau în doi?

"Nevoile conjugale ale femeilor Ca fiinţe umane, avem aproape aceleaşi nevoi. Totuşi, bărbatul şi femeia au o ordine a priorităţilor puţin diferită, de unde rezultă numeroasele conflicte..." Continuare...

"Arta de a te certa cum trebuie Există două tipuri de conflicte în cuplu: cele care se pot rezolva şi cele care nu se pot rezolva. Acestea fac parte din viaţa conjugală. Atitudinea optimă..." Continuare...

Cartea "Cronici conjugale" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Yvon Dallaire si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Cronici conjugale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cronici conjugale" este de 21.15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cronici conjugale : Pentru toate cuplurile care se iubesc şi care vor să se iubească în continuare

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cronici conjugale : Pentru toate cuplurile care se iubesc şi care vor să se iubească în continuare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Yvon Dallaire

Yvon Dallaire a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cum te vindeci dupa o deceptie in dragoste, Iluziile infidelitatii : Cum s-o previi sau sa-i supravietuiesti, Iubitule, vorbeste cu mine : 10 reguli pentru a face un barbat sa vorbeasca, Sexualitatea dupa 40 de ani.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter