Criza

Criza

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Criza

Medicii Laurie Montgomery şi Jack Stapleton, angajaţi ai Institutului de Medicină Legală din New York, se confruntă cu o inexplicabilă serie de morţi neaşteptate petrecute în două importante unităţi spitaliceşti ale oraşului.

Cei doi medici legişti îşi asumă rolul de detectiv, încercând să lămurească acest mister, în condiţiile în care nimeni nu vrea să recunoască faptul că aceste decese ar fi survenit în alt fel decât pe cale naturală. Ipoteza unui ucigaş în serie care bântuie pe holurile spitalelor, omorând pacienţi prin metode imposibil de depistat, începe să se contureze pe măsură ce eroii romanului pătrund tot mai adânc într-un hăţiş de întâmplări bizare care par a avea legătură cu sistemul asigurărilor de sănătate din Statele Unite.

Confruntată cu probleme personale şi cu descoperirea faptului că este purtătoarea unui marker genetic responsabil pentru cancerul la sân, Laurie Montgomery simte tot mai acut nevoia de a se dedica rezolvării acestui straniu caz, căci, ajunsă în vâltoarea evenimentelor, devine ea însăşi o posibilă victimă a criminalului în serie.

"Preţ de câteva secunde, Leona arătă ca o vulpe prinsă în coteţul cu găini. îşi mută privirea de la judecător la Tony şi apoi iarăşi la Randolph. - A spus ceva de genul..." Continuare...

"Din zona publicului se ridica un murmur de nerăbdare, iar juraţii păreau a fi mai atenţi decât de obicei mulţi dintre ei aplecându-se în faţă. Subiectele sordide atrag întotdeauna..." Continuare...

Cartea "Criza" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Robin Cook si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Criza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Criza" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066091459
Pagini: 316
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Criza

Produse similare si recomandari

Petrecerea de Halloween
Agatha Christie
22.99 RON
Goosebumps - Necazuri mari
R. L. Stine
19.99 RON
Intoarcerea la Coasta de Aur
Nelson Demille
49.99 RON
Goosebumps - Atacul mutantilor
R. L. Stine
19.99 RON
CODEX 632
Jose Rodrigues Dos Santos
55.00 RON
Ape tulburi
Barbara Delinsky
27.00 RON
Ultimul dintre ei
Andreas Eschbach
24.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Criza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robin Cook

Robin Cook a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Marker, Risc asumat, Intentii periculoase, Rapirea, Risc asumat , Socul , Tratament fatal, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter