Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP

Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP

Editura Trei
Editia: 2
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie Practica

Recenzie Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP

"Fiul meu a devenit foarte agresiv", "Fiica mea este mereu nemultumita de ceva", "Se supara din orice", "Isi asuma riscuri necalculate", "Isi provoaca vomismente", "Cred ca ia droguri", "Are niste prieteni ciudati", "Nu mai invata ca inainte", "Cred ca este homosexual", "O doare mereu capul si burta", "Nu se mai desparte de playstation", "Parca nu ar mai fi ea".

In adolescenta, schimbarile sunt numeroase si adesea dificil de inteles atat pentru adolescent, cat si pentru anturajul lui. Care este semnificatia acestor schimbari si cum pot fi ele integrate? Iata o carte care incearca sa explice, in mod clar, parintilor, specialistilor in domeniu si adolescentilor insisi mecanismele psihologice cale mai profunde care declanseaza criza din adolescenta.

Stephane Clerget este psihiatru pentru copii si adolescenti. Isi desfasoara activitatea la cabinet, in spital, dar face si cercetare clinica. In fiecare saptamana raspunde in direct intrebarilor puse de adolescenti in cadrul unei emisiuni televizate.

Cartea "Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Dr. Stephane Clerget si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-575-8
Pagini: 251
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Stephane Clerget

Dr. Stephane Clerget a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor, Criza adolescenĊ£ei : Cai de a o depasi cu succes, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter