Criminalitatea in cyberspatiu

Criminalitatea in cyberspatiu

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Criminalitatea in cyberspatiu

Lucrarea analizeaza criminalitatea în cyberspaţiu, prezentând o decriere detaliată a ameninţarilor omniprezente, cum ar fi frauda cu carduri, infectarea calculatoarelor cu contaminanţi informatici, harţuirea electronica, pornografia infantila, furtul de identitate, perturbarea funcţionarii sistemelor informatice, încalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, abuzuri împotriva datelor personale etc.

Cartea "Criminalitatea in cyberspatiu" cuprinde atât o prezentare detaliata a eforturilor la nivel internaţional şi regional care combat acest fenomen criminal, precum şi a mijloacelor legale, procedurale şi tehnice de prevenire a acesteia.

Lucrarea prezinta numeroase cazuri reale de infracţiuni în cyberspaţiu pentru a susţine aspecte importante şi a evidenţia prevalenţa, caracterul global şi pericolul deosebit prezentat de acest tip de criminalitate.

Cartea "Criminalitatea in cyberspatiu" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ioana Vasiu, Lucian Vasiu, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Criminalitatea in cyberspatiu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Criminalitatea in cyberspatiu" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-973-127-674-8
Pagini: 381
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Criminalitatea in cyberspatiu

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Criminalitatea in cyberspatiu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioana Vasiu

Ioana Vasiu a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Afaceri electronice, aspecte legale, tehnice si manageriale, Criminalitatea informatica, Drept penal. Partea Speciala : Cu referiri la Noul Cod Penal, Istoria vechiului drept romanesc : Note de curs, Istoria vechiului drept romanesc, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Lucian Vasiu

Pe langa "Criminalitatea in cyberspatiu", autorul Lucian Vasiu a publicat si Afaceri electronice, aspecte legale, tehnice si manageriale, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter