Crimele lui Van Gogh

Crimele lui Van Gogh

Editura Nemira
19.90 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Crimele lui Van Gogh

"Multe sunt cauzele care imping pe cineva sa ucida. O istorie a crimelor obisnuieste sa urmeze unei istorii a umilintelor si esecurilor. Un om nu omoara numai pentru bani. Omoara pentru a iesi din lumea infama in care e cufundat. Ucidem pentru ca inainte am fost noi ucisi. Pentru ca visele noastre au devenit imposibile. Daca tot nu mai e posibil sa transformam lumea, ramane mereu varianta finala de a o distruge." - Crimele lui Van Gogh, Jose Pablo Feinmann

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Crimele lui Van Gogh", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Carti pentru copii / Literatura, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Jose Pablo Feinnmann si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Crimele lui Van Gogh prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Crimele lui Van Gogh" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-569-919-2
Pagini: 320
Format: 10,7 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Crimele lui Van Gogh

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

1. Crimele lui Van Gogh de Papucinii la 06.08.2011

E o carte usoara, eu personal am citit aceasta carte intr-o zi, cam in 3 ore si ceva. Titlul e unul capcana daca se poate spune asa. Va las pe voi sa descoperiti citiind cartea.

2. Crimele lui Van Gogh de Papucinii la 06.08.2011

E o carte usoara, eu personal am citit aceasta carte intr-o zi, cam in 3 ore si ceva. Titlul e unul capcana daca se poate spune asa. Va las pe voi sa descoperiti citiind cartea.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Crimele lui Van Gogh. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jose Pablo Feinnmann

Deocamdata in afara de "Crimele lui Van Gogh", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jose Pablo Feinnmann.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter