Cresterea caprelor

Cresterea caprelor

Editura MAST
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cresterea caprelor

Se numea odinioara,vaca saracului.Iata,insa,cum timpul demonstreaza,fara drept de tagada,ca vietuitoarele au fost create nu conform unei fantezii pe care sa nu ne-o putem explica,ci tocmai pentru a nu ne lipsi nimic din ceea ce avem nevoie.Asta cu o conditie : sa ne aplecam cu rabdare asupra comportamentului,uneori cam prea zglobiu,al animalelor dar si al plantelor ce ne stau la indemana pentru a umple golul mare, mic al spatiului in care ne petrecem zilele.

Cartea "Cresterea caprelor" a fost publicata in categoria Agricultura / Zootehnie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Hans Spoth si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Cresterea caprelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cresterea caprelor" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cresterea caprelor

Produse similare si recomandari

Cresterea oilor
Hugo Rieder
12.00 RON
Cresterea vacilor
Ulrich Daniel
13.00 RON
Rase de iepuri. Atlas
Petra Ahrens, Josef Wolters
30.00 RON
Adaposturi pentru vite
Bartussek, Lenz, Ofner-Schrock, Zortea, Wurzl
16.00 RON
Furajarea ecologica a bovinelor
Elisabeth Stoger
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cresterea caprelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hans Spoth

Deocamdata in afara de "Cresterea caprelor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Hans Spoth.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter