Cresterea porcilor. Manual

Cresterea porcilor. Manual

Editura MAST
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cresterea porcilor. Manual

Activitatea de crestere a porcilor a cunoscut o adevarata renastere si este in prezent mai populara ca oricand. Manualul cresterii porcilor este un ghid simplu, fara inflorituri, excelent pentru incepatori - indiferent daca intentionati sa cresteti porci pentru a va umple congelatorul, a incepe o noua afacere, a valorifica terenul in mod treditional sau pur si simplu a va bucura de prezenta unor animale de companie carismatice. Intesat de fotografii color si explicatii clare si detaliate, aceast manual este ideal pentru crescatorii incepatori, care au nevoie de indrumari cu privire la cumpararea si ingrijirea primilor lor porci si doresc sa treaca la etapa superioara a inmultirii. Este totodata o sursa de informatii utila pentru crescatorul de porci su mai multa experienta care are nevoie uneori sa caute o lamurire rapida intr-un manual.

  • Istoricul porcului modern: felul in care s-au dezvoltat rasele, ghidul principalelor rase, alegerea porcului care vi se potriveste cel mai bine.
  • Inceputul: cerinte legale, costuri, imprejmuiri, adaposturi, construirea unui cort pentru porci intr-o zi.
  • Achizitionarea: cand sa se cumpere porcii, unde se pot gasi, ce trebuie sa se caute, porci cu sau fara pedigree.
  • Hranirea: regului si regulamente, cerinta de hrana, hrana din comert versus hrana preparata in gospodarie.
  • Sanatate si bunastare: ingrijirea cosrespunzatoare, boli comune, metode de profilaxie, administrarea injectiilor.
  • Carne de la porcul din ograda: pregatirea pishologica, planificarea, abatoarele, transportul porcilor, produsele din carne de porc, vanzarea produselor.
  • Inmultirea: alegerea lotului, cicluri de reproducere, ingrijirea nutritionala si medicala, imperecherea, inseminarea artificiala, fatatul, ingrijirea purceilor, intarcarea.
  • Concursurile de porci: de ce, cum si unde, categorii, pregatirea, concursurile ca vitrina in care va expuneti porcii.

Liz Shankland are o mica ferma la munte in Tara Galilor, unde a crescut porci, oi, capre, gaini si curcani. Este o crescatoare respectata de porci Tamworth, cireada ei castigand o mutime de premii de frunte, printre care si cel de campion al campionilor Tamworth. Este jurnalista si realizatoare de televiziune si lucreaza ca expert rezident pentru revista Country smallholding (Mica ferma de la tara).

Cartea "Cresterea porcilor. Manual" a fost publicata in categoria Agricultura / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Liz Shankland si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Cresterea porcilor. Manual prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cresterea porcilor. Manual" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1822-93-8
Pagini: 143
Format: 20 x 27 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cresterea porcilor. Manual

Produse similare si recomandari

Daunatori in casa si gradina
Untersteiner Hubert
11.50 RON
Gradinaritul in zonele urbane
David Tracey
14.50 RON
101 informatii esentiale. Bonsai
Harry Tomlinson
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cresterea porcilor. Manual. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liz Shankland

Deocamdata in afara de "Cresterea porcilor. Manual", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Liz Shankland.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter