Cresterea gastelor si a ratelor

Cresterea gastelor si a ratelor

0,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-8154-62-6;Aparitie: 2000

Recenzie Cresterea gastelor si a ratelor

Cresterea ratelor si a gastelor este o indeletnicire cu vechime care in ultimii ani aduce din ce in ce mai mult profit.O crescatorie de palmipede constituie, asadar, o oportunitate de afaceri demna de luat n considerare. Imaginati-va ca toate gospodariile din jur, pe o raza de 30 km, se aprovizioneaza primavara numai de la dvs. cu boboci de rata si de gasca. Exista o cerere de cateva mii de boboci, nu-i asa? Mai ganditi-va apoi ca cel mai apropiat oras este aprovizionat cu carne de rata si de gasca exclusiv de ferma dvs. Ati vinde astfel cateva sute de exemplare de rata si de gasca n fiecare an!Desi poate parea greu de crezut, nu e este deloc foarte complicat sa deveniti principalul furnizor de rate si de gaste, inclusiv boboci din zona unde locuiti. Mai ales daca aveti si o mica apa curgatoare ori un islaz prin apropiere.Profiturile pe care le puteti obtine din cresterea ratelor si a gastelor sunt consistente deoarece atat ratele, cat si gastele cresc repede si au o viata comerciala indelungata.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cresterea gastelor si a ratelor", publicata in 2 categorii, Economie / Idei de afaceri, Agricultura / Pasari, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Elena Popescu si a fost publicata de editura Rentrop&Straton. Se poate cumpara cartea Cresterea gastelor si a ratelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cresterea gastelor si a ratelor" este de 0 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cresterea gastelor si a ratelor

Produse similare si recomandari

Magazin Online
Rentrop si Straton
87.20 RON
101 idei de afaceri - CD
Rentrop si Straton
59.95 RON
Stand de sucuri naturale - CD
Rentrop si Straton
59.95 RON
Turbo Management Financiar  - CD
Rentrop si Straton
75.21 RON
Atelier pentru mic mobilier - CD
Rentrop si Straton
59.95 RON
Colectia Afaceri la Cheie 2010 - CD
Rentrop si Straton
299.75 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cresterea gastelor si a ratelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elena Popescu

Elena Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cum sa ne crestem copiii bine, Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter