Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi

Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi

27,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Omul e stilul

Recenzie Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi

Inca o carte despre cupluri! Ei bine, da! Este necesara! De ce? Pentru ca pune altfel problema. Creeaza un cuplu durabil nu este deloc o carte usurica, dimpotriva, devine chiar greu digerabila pe alocuri fiindca... ne expune!

Poate este chiar oglinda cuplului nostru! Si mai rau chiar... ne invata!

Notiunile cheie dezvaluite de autori intr-un limbaj sccesibil, eliberat de tot soiul de termeni stiintifici vor ajuta membrii oricarui cuplu sa-si inteleaga mai bine relatia si sa-si construiasca fericirea din doi. Ideeea copilareasca a iubirii eterne si intense ca-n prima zi este inlocuita cu o abordare mai pregmatica, ce trateaza cuplul ca un organism viu, care se naste, creste, se dezvolta, trece prin tot felul de crize, se hraneste, se maturizeaza si... moare sau se mentine pentru cei care au invatat sa se cunoasca si sa se accepte atat pe ei, cat si pe jumatatea lor.

Dinamica personala, crizele, notiunile de ierarhie si jocurile de putere, cele de teritoriu si frontiera, distanta si diferentiere, angajament in toate formele lui, impactul schimbarilor, riscurile (in)fidelitatii, seriozitate, ideile prezentate fiind sustinute de numeroase exemple extrase din sedintele terapeutice.

"Noţiunea de angajament şi diversele ei forme S-au făcut deja cinci ani de când sunt împreună. Sunt imobilizaţi şi ne consultă pentru că nu reuşesc să se decidă asupra unui viitor..." Continuare...

"FRONTIERE INTERNE CARE MARCHEAZĂ APARTENENŢA El şi-a făcut un rost. Ea s-a logodit cu el. Pe atunci trăiau împreună de cinci ani. Au deja un copil, şi oarecum îşi confirmă angajamentul..." Continuare...

Cartea "Creeaza un cuplu durabil" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Anne Sauzede-Lagarde, Jean-Paul Sauzede, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Creeaza un cuplu durabil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Creeaza un cuplu durabil" este de 27.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92957-9-3
Pagini: 200
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi

Produse similare si recomandari

Vitralii tricolore
Vlad Hogea
25.00 RON
Dialogurile curtezanelor
Lucian Din Samosata
10.00 RON
Maria Magdalena. Ghid esential
Lesa Bellevie
30.00 RON
Istoria Francmasoneriei romane
Paul Stefanescu
25.07 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Anne Sauzede-Lagarde

Deocamdata in afara de "Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anne Sauzede-Lagarde.

Jean-Paul Sauzede

Deocamdata in afara de "Creeaza un cuplu durabil : 5 secrete ale fericirii in doi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jean-Paul Sauzede.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter