Creeaza-ti propria economie : Calea catre prosperitate intr-o lume dezorganizata

Creeaza-ti propria economie : Calea catre prosperitate intr-o lume dezorganizata

Editura Publica
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Creeaza-ti propria economie : Calea catre prosperitate intr-o lume dezorganizata

Tyler Cowen, unul dintre cei mai apreciati economisti ai zilelor noastre, ne demonstrează cum lumea super-interconectată ne schimbă modul în care gândim. Fie că facem micro-blogging pe Twitter sau ne împrietenim pe Facebook, segmentăm informatiile culturale în frânturi din ce în ce mai mici, pe care le ordonăm si le reorganizăm în mintile (si în computerele) noastre, astfel încât acestea să răspundă nevoilor fiecăruia dintre noi. Cumpărăm câte o melodie de pe iTunes si alcătuim playlisturi, în locul unui album întreg, structurat dinainte de către producători si artisti. După cum arată Cowen, acum putem mai mult decât oricând să ne conturăm vietile în asa fel încât să ne satisfacem cele mai profunde dorinte, aducând la rândul nostru contributii profunde si valoroase la existenta celor din jur. Cu alte cuvinte, ne putem crea propria economie - trăind, în mod mai inteligent, o viată mai fericită si mai împlinită. Numai o minte precum aceea a lui Tyler Cowen poate aduce laolaltă Facebook-ul, budismul Zen, pe Sherlock Holmes si multe altele, creând un întreg coerent si fascinant. - Daniel H. Pink, autorul cărtii Drive (Publica, 2011)

Dacă sunteti curiosi să aflati încotro se îndreaptă societatea si economia, nu veti găsi pe cineva capabil de observatii mai interesante si mai pătrunzătoare decât Tyler Cowen. Este un vizionar autentic, iar Crează-ti propria economie un adevărat tur de fortă. - Robert H. Frank, autorul cărtii The Economic Naturalist

Lumea modernă ne bombardează cu date care abia încep să fie organizate, de la playlisturile de pe iPod până la fotografiile digitale de vacantă postate pe Facebook. Tyler Cowen ne oferă un tur încântător al epocii informationale, meditând asupra limitelor creativitătii, duratei atentiei, modului de functionare a politicii si asupra viitorului economiei noastre. - Samuel R. Sommers, profesor de psihologie, Universitatea Tufts

Cartea "Creeaza-ti propria economie" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Tyler Cowen si a fost publicata de editura Publica. Se poate cumpara cartea Creeaza-ti propria economie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Creeaza-ti propria economie" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8360-03-4
Pagini: 288
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: economie , tyler cowen

Pret Creeaza-ti propria economie : Calea catre prosperitate intr-o lume dezorganizata

Produse similare si recomandari

Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Creeaza-ti propria economie : Calea catre prosperitate intr-o lume dezorganizata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tyler Cowen

Deocamdata in afara de "Creeaza-ti propria economie : Calea catre prosperitate intr-o lume dezorganizata", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tyler Cowen.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter