Creativitatea in publicitate

Creativitatea in publicitate

Editura All
44,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Creativitatea in publicitate

Cercurile de afaceri de astazi sunt animate de dezbateri cu privire la schimbarea profilului consumatorilor. În aceasta carte, autorii argumenteaza ca, indiferent de schimbarile ce au loc pe piata, creativitatea va continua sa joace un rol crucial. Autorii afirma ca organizatiile au mai multe rezerve interne de creativitate decât îsi pot imagina, însa, fie nu le lasa sa se manifeste, fie le canalizeaza într-o directie necorespunzatoare.
Cum pot fi evitate astfel de erori? Având 25 de ani de experienta în marketing si publicitate, autorii ne dau urmatorul sfat: încercati sa identificati o problema fundamentala a afacerii si apoi cautati cu meticulozitate sa patrundeti în esenta acesteia, fapt care va va permite sa gasiti solutii spectaculoase.
Autorii insista asupra faptului ca succesul unei reclame nu depinde neaparat de dimensiunea fondurilor cheltuite, deoarece valoarea ideilor nu depinde de marimea bugetului.


Pat Fallon este cofondatorul si presedintele Fallon Wordwide, o subsidiara a Publicis Group, unul dintre cele mai mari conglomerate media si publicitare din lume.

Fred Senn si-a început cariera sa în publicitate ca manager al unei campanii pentru first Bank System. A lucrat apoi cu Pat Fallon care I-a solicitat sa fie unul dintre partenerii fondatori ai agentiei Fallon

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Creativitatea in publicitate", publicata in 2 categorii, Economie / Marketing, Psihologie / Psihologie aplicata, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Pat Fallon si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Creativitatea in publicitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Creativitatea in publicitate" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Creativitatea in publicitate

Produse similare si recomandari

(S)clipirea
Malcolm Gladwell
15.00 RON
Marketing on-line
Richard Gay, Alan Charlesworth, Dr. Rita Esen
69.90 RON
Guerrilla Marketing Research
Robert J. Kaden
29.90 RON
Cum sa concepi un plan de marketing
John Westwood
21.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Creativitatea in publicitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Pat Fallon

Deocamdata in afara de "Creativitatea in publicitate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Pat Fallon.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter