Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti

Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti

Editura Eikon
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti

Tânărul jurnalist Cristian Aszalos are un demers curajos cutezând să arate că, din raţiuni de business, presa scrisă sportivă, cea care ar trebui să formeze cultura sportivă şi să transmită tinerilor pasiunea pentru sport, este nevoită să se abandoneze unor construcţii idolatrice, fantasmelor şi imaginarului degradat şi care se manifestă cu precădere la nivel grafic şi în ceea ce privesc soluţiile de atragere a atenţiei cititorului.

Totuşi, aşa cum şi Cristian Aszalos arată în volumul său de debut, presa scrisă sportivă îşi păstrează încă, spre deosebire de cea televizată, un anumit construct editorial care ne poate face, pe noi, cititorii ei, să vibrăm la metafore, să rezonăm la opinii pertinente şi chiar să decriptăm mari cazuri de corupţie. O parte din cele mai bune condeie din jurnalistica noastră se găsesc acum în presa scrisă sportivă şi tot aici se află şi ultima redută a reporterilor de investigaţie.

Îi doresc lui Cristian Aszalos să-şi împlinească visul de a scrie într-o presă sportivă aşa cum şi-o imaginează pentru că – nu-i aşa? – visele îi fac pe copii să crească şi visele colective fac o societate să existe şi să evolueze. - Vasile Sebastian Dâncu

Cartea "Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Cristian Aszalos si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-757-476-3
Pagini: 248
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristian Aszalos

Deocamdata in afara de "Crampoanele Romaniei schioape. Tabloidizarea presei sportive romanesti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristian Aszalos.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter